Sasaki on muutnud röstsaia lõuendiks, millele ta oma kunstiteoseid loob. Kasutades tarretist, moosi ja võid värvina, loob Sasaki visuaalselt nauditavaid töid, mis inspireeritud Jaapani traditsioonilisest kunstist, vahendab portaal Finedininglovers.com.

Manani sai inspiratsiooni maalikunstnik, luuletaja ja disaineri Yumeji Takehisa (1882-1934) loomingust. Takeisha kauneid maale, millel on ainulaadne stiil, nimetatakse "Yumeji-stiilis iluks". Maalidel kujutatavad naised mõjuvad leebelt. Takehisha oli suuteline väheste pintslitõmmetega edasi andma kujutatavate naiste iseloomulikke detaile.

Rohelise tausta valmistas Manami ochazuke kastmest (tee ja puljongi granuleeritud segu). Kokku sai just õige kogus soolasust!

Kui hakkate Sasaki Manamit Instagramis jälgima, siis jõuavad teieni imetlemiseks esteetiliselt nauditavad miniatuursed kunstiteosed ja koos nendega ka killuke kunstiajalugu!

Siin üks Manani töödest, mis ei ole otseselt austusavaldus mõnele kunstnikule.

"See on minu originaal. Lõin gradatsiooni kõrgete mustikatega. Seda oli lõbus teha ja see maitseb suurepäraselt!" kommenteerib kunstnik oma tööd.

Millest Oma Maitse oktoobrinumbris juttu, saab lugeda SIIN