Kodujuustutort troopiliste puuviljadega
Rõõmsalt värvikireva puuviljatarretise all on kohev kodujuustukreem ja virsiku-siirupiga immutatud biskviidikiht.

Pastelne unelm: täistaimne vaarika-mündikook
Kook sobib ka veganitele, sest on prii loomsetest koostisosadest. Ka piparmündiste Domino Marianne küpsiste valmistamisel on kasutatud üksnes taimseid komponente. Koogi sisus löövad kreemist tantsu india pähklid ning selle erinevatele kihtidele annavad pastelse jume värskendav piparmünt ja tervistav spirulina ning särtsakad vaarikad.

Imemaitsev Napoleoni kook
Kreemi võid vahelduseks maitsestada konjaki asemel riivitud sidrunikoore või ­vanilliekstrakti või -pastaga. Kook lõika lahti kohe, värske ja krõbedana, või hoopis järgmisel päeval läbiimbunult ja pehmena.

RETSEPT | Rikkalik šokolaadikook pekanipähklitega vastab ka kõige nõudlikumale maitsele
Selle koogiga kogud komplimente nii pereringis kui ka külalistelt.

EESTI VÕTMES KOOK! Kama-vaarika-toorjuustukook
Meie au ja uhkus kama leiab selles tarretatud juustukoogis väärilise partneri kodumaise õunaveini näol. Hea idee pidulikematel hetkedel laua peale panna.

Imelihtne! 20 minuti laimikook
See on üks väärt koogiretsept selleks puhuks, kui külla tulevad sõbrad ja teevad seda väga lühikese etteteatamisajaga. Koogist jagub kaheksale ootamatule külalisele.

Uhke šokolaaditort
Dekadentliku välimusega kõrge tordi valmistamine on tegelikult palju lihtsam, kui tundub, ning koostisosade leidmiseks ei pea samuti pooli linna poode läbi sõitma. Võid kindel olla, et külalised jäävad seda hõrgutist meenutama veel pikemaks ajaks.

Imekaunis ja hõrk ombre-tort
Tavaliselt saavutatakse toon toonis ombre-efekt võikreemiga. Meie teeme oma mahlase apelsinimaitselise tordi taljesõbralikuma toorjuustukreemiga. Kui pehme sametkoogi ­veel toiduvärviga punaseks värvid, on lahti lõigates välimus eriti ahhetamapanev.

Lihtne espressokook
Espresso intensiivsus ei sobi sugugi iga magusa maitsega, see võib koosluse ka täitsa ära rikkuda, sellepärast tuleks espressoga kombineerida midagi sama jõulist – näiteks mõrkjalt magusat tumedat šokolaadi. Mõlemad on täidlased ja suudavad pakkuda teineteisele piisavalt pinget, et parimad maitseomadused esile kerkiksid.