Vaja läheb:
2 muna
2 kuhjaga supilusikatäit suhkrut
2 kruusitäit keefirit või hapupiima
törts soola
jahu (nõnda palju, et oleks juba veidi paks tunne segada)
1 tl soodat
õli praadimiseks

1. Pane munakollased ühte kaussi ja -valged teise.
2. Kollased vahusta kergelt suhkruga, kalla juurde keefir, sool, jahu-sooda segu ja sega ühtlaseks. Vahusta munavalged tugevaks vahuks (selliseks, et kui peaksid kausi koos vahuga tõstma tagurpidi omale pea kohale, siis kausi sisu pähe ei kuku).
3. Sega munavalgevaht nüüd ettevaatlikult ülejäänud taignasse. Lase tainalt veerand tundi seista ja alusta kookide tegu. Pann peab olema tuline ja õli selle peal küpsetamisvalmis, siis saad ka pannkookidele mõnusad krõbedad servad. Tõsta tainast pannile kas lusika või kulbiga, olenevalt sellest, kui suuri pannkooke soovid. Väiksemad näevad serveerides paremad välja.

Valmis koogid lao vaagna keskele ning ümbritse erinevate maitsvate lisanditega: marjad, banaanilõigud, mesi, Nutella, šokolaadinööbid, vahukoor, soolakaramelli kaste, kui soovid, lisa ka soolaseid valikuid nagu juust, peekon, sink...