Ilmateade
Delfi
Ajalehed
Ajakirjad
Privaatsussätted
Saada vihje
Kontakt
Reklaam
Delfi Lood
Uudised
Retseptid
Nädalamenüü
Retseptiveeb
Podcastid
Uudised
04.12.2019, 15:42
RETSEPT | Tallekints ahjuköögiviljadega
Lambatallekints on väärikas ja hinnatud roog. Kõrval maitsev leem ning krõmpsuvad porgandid, krõbedad naerid ja küpsed kartulid.
Retsept: Ingrem Raidjõe
Lambaliha on üks ütlemata maitsev liha, kui seda õigesti maitsestada.
FOTO:
Seljamaa Fotostuudio
See artikkel on avatud vaid tellijatele. NB! Kui oled tellija, siis palun värskenda veebilehte või
pöördu klienditeenindusse
.
Oled juba tellija?
Logi sisse
Mis on Delfi Kogupakett?
Tutvu maksevõimalustega
Kommenteeri
Loe kommentaare
Delfi
Jaga
Kommentaarid