“Kontserdi kava oleme kokku pannud justnimelt selliselt, et esitusele tuleks lood läbi 95 aasta, kuna kontserdi “peasüüdlane” Eesti Naine saab ju 95-aastaseks,” põhjendab Birgit. “Enamus kavast on eestikeelne ja saab kuulda nii vanemaid lugusid aegade hämarusest nagu “Jah, ilma naisteta on kurb maailm” või “Mis värvi on armastus” kuni tänapäevasemate lugudeni nagu “Neiu mustas kleidis” või “Can’t Stop The Feeling”. Enamus lugusid on kas juba Eesti rahva südamesse lauldud hitid läbi aegade või The Swingersi kontsertidelt tuttavad palad ning sekka ka mõned meie endi solistide suurimad hitid,” lisab Indrek.

Mõlemad muusikud kinnitavad kui ühest suust, et oodata on tõeliselt hoogsalt kontserti: “Kindlasti ei minda koju nutuvõru suu ümber. The Swingersi kontserdid on ju alati energilised, positiivsed ja rõõmsameelsed, kuid ei puudu ka mõned südamesse minevad ballaadid nagu näiteks Birgiti ja Oti duett “Pea meeles head” või hiljuti TV3 saate “Eesti Muusika Karikas” jaoks arranžeeritud imeilus versioon Metro Luminali vanast tuntud loost “Isa tuli koju”. Seinast-seina muusikat eri ajastutest ja muidugi nagu The Swingersi kontserdile kohane — kõik, kes tahavad, saavad mõne loo vältel ka korralikult hüpata.”

Nagu näha, siis nalja saab!

Nii Birgiti kui Indreku kinnitusel on ansambli põhilistest mootoritest üks just see, et ollakse sõbrad. "Eeldatavasti poleks The Swingers nii kaua tegutsenud, kui me ei teeks seda oma sõpraderingiga," sõnab Birgit, viidates sellele, et tänavu tähistab ansambel oma 10. tegutsemisaastat. "Omadega on ju reeglina kergem kõiksugu probleeme lahendada ja sõpradega suhtlemine ning koos olemine annab inimestele energiat — seda kiirgab kindlasti ka lavalt, sest on meid ju tihti nimetatud Eesti kõige energilisemaks bändiks," lisab ta.

Tuleb välja, et suureks sõbraks on erinevate projektide jooksul saadud ka Ott Leplandiga ning temaga olevat The Swingersil lausa eriliselt hea klapp. "Kuidagi on kujunenud pigem eraelulistel põhjustel nii, et meie kontsertide kavad on viimasel ajal eelkõige Birgiti, Tanja või Mikk Saarega koos, aga võib-olla Otile hakkabki pärast seda kontserti asi nii meeldima, et tahab meie ridadesse üle tulla!" muigab Indrek.

Ott ja The Swingers on lavalaudu jaganud juba aastaid. See pilt pärineb 2014.aastast.

Kontserdi korraldaja on Ekspress Meedia. Tee lahe kingitus oma emale, vanaemale, sõbrannale, sõbrale või kolleegile ja osta selle vahva kontserdi pilet SIIT!