Maikuus teatasid Brigita ja Paul, et on jälle koos, ent vahetult enne jaanipäeva purunes suhe uuesti. Miks küll? “Ega Paul pole mu hingest kunagi ära läinud,” alustab ta ettevaatlikult. “Meie teele tuli lihtsalt hästi palju traumeerivaid sündmusi, mis jäid lahendamata ja kuhjusid. Eks me oleme mõlemad noored, ambitsioonikad, elujanulised ja vahetevahel liiga keevalised, seegi on hea pinnas arusaamatusteks." 

“Ma sügavalt ei usu sellesse, et aeg parandab haavad, aga usun, et aeg uhub minema mustuse ja jama, jättes järele puhtama pinna, kus on kergem orienteeruda. Sa saad paremini aru, mis ja miks on tegelikult juhtunud,” jutustab Brigita.

Millest Pere ja Kodu juulinumbris veel juttu, saad lugeda SIIT

Pere ja Kodu saad tellida SIIT

Lauljatar tõmbab olukorra illustreerimiseks paralleele Tõnis Mägi laulu sõnadega “Olen lootusest joobund, illusioone endale loon". 

"Sain aga aru, et pole mõtet luua endale illusioone, et inimesed muutuvad – inimesed on täpselt need, kes nad on. Mina vastutan Loore eest. Olen see, kes otsustab, mis lasteaias ta käib, mida selga paneb ja sööb. Nii ka otsustasin, et tal on õigus kasvada keskkonnas, kus vanemad ei tülitse, kus teineteist mõistetakse ja toetatakse,” tõdeb Brigita. 

Ta rõhutab, et talle on kõige tähtsamad tütar ja tema pere ja räägib, kuidas püüdis teha kõik selleks, et pere oleks koos ja laps ei peaks kasvama ainult ühe vanemaga. Kes sellesse perre nüüd kuuluvad? Kas ema Kati Saara Vatmann ja isa? Küsimusele järgneb esmalt pikk vaikus.