Kõik ilus pidi aga peagi lõppema, sest Anthonyl tuli naasta Itaaliasse, kus ta tollal töötas. Anthony tegi ettepaneku, et tema tulevane võiks ehk Itaaliasse kolida, millele Jane kõhklemata vastas: “Jah, ma tulen!” Aasta hiljem sündis Itaalias Robin (3), keda mõlemad väga ootasid. Praegu elab pere Las Vegases. 

Pere on otsustanud, et ühest lapsest neile piisab. Jane räägib, et Ameerika pered, kes rohkem lapsi saavad, on tihti võlgades, kuna enamiku kallite teenuste eest – meditsiinist lastehoiuni – peavad vanemad USAs ise maksma. Et võlgu katta, rabatakse tööd teha. USAs on tavaline, et rase ema viimase minutini tööl käib ja mõlemad vanemad juba paar nädalat pärast lapse sündi ametisse naasevad. USAs on inimesed sellega harjunud. Jane aga imestab: “No milleks sulle kolm last, kui tormad kaks nädalat pärast sünnitust tööle?” 

Jane tõdeb, et euroopalikult liberaalse mõttelaadiga ja vabameelse inimesena on tal osati raske leppida vaadetega, mida Anthony konservatiivsest katolikust perest pärit inimesena kannab.