Foto: Pere ja Kodu
Eesti tippkokk ja restorani­ärimees Joel Ostrat on pärast lapse sündi muutunud mees! “Poja sünd tekitas minus kindla peale rohkem värinaid ja emotsioone kui mis tahes uue toidukoha avamine. Lapse sündi pisarateta ikka läbi ei tee."

Poja sünd on muutnud restoraniärimees Joeli pehmemaks. "Olen 14 aastat ettevõtja olnud. Esimene aasta oli tõesti selline, et 365 päeva olin siin kohvikus (kohtume kohvikus Cafe Truffe – toim), iga päev olin esimesena kohal ja lahkusin viimasena. Mõnikord õigupoolest ei lahkunudki – läksin pärast kohviku sulgemist klubisse, tulin öösel tagasi ja jätkasin tööd kohe hommikul. See oli megahull aasta ja selliseid on olnud veel: hästi palju tööd-tööd-tööd."

Pere ja Kodu jaanuarinumbris on veel intrigeerivaid teemasid, vaata lähemalt SIIT!

Joel on ühes olulises asjas selgusele jõudnud: "Kui inimene töötab nii palju kui mina, hakkab tervis või suhe lõpuks kärisema."