Kalamaja on Bianka ja Mihkli elupaik olnud 11 aastat. Võrust pärit Bianka õhkab, et Kalamaja on nagu väike küla – vaiksete nurga­tagustega, samas kihav ja sõpru-tuttavaid täis. Ta armastab siinseid kontraste: vanad juuksuri­salongid ja keldris asuvad kingsepatöökojad kõrvuti butiikide ja moodsate söögikohtadega.

Loe, millest värskes Peres ja Kodus veel juttu SIIT

Sama eriline on ka nende maja. Tõsi, suuri kortereid, kus iga pereliige saaks oma toa, Kalamajast lihtne leida polnudki. “Kui siis märkasime äkki müügis tervet räämas kortermaja, helistasime kähku läbi kõik sõbrad-tuttavad, keda teadsime uut elupinda otsivat,” meenutab Mihkel julget ettevõtmist. Üsna varsti istusidki neli noort peret notari­büroos. Igaüks sai neli pisikest korterit ja eraldi sissepääsu. Nõudis kõvasti tööd ja loomingulist lähenemist ning Bianka ja Mihkel said endale unistuste kodu. Lausa nii mõnusa, et ka noorim tütar Flo on selle seinte vahel sündinud.

“Kui seni põdesin kompleksi “ah, mis mina, ma ju ei oska”, siis pärast kolmanda tütre sündi sain aru, et kahtlused endas on asjatu ajaraisk,” tõdeb Bianka.