Ilus kodu, armastav mees ja laps – 33aastane Iris on saanud kõik, millest oskas unistada. Ometi on viimasel ajal temas pesa teinud rahutus, mis ei taha taanduda. Iris on muutunud emmeks, kes koristab, hoolitseb, kallistab, kuulab ja paitab päid. Ent kodust väljas on ta hakanud märkama teisi mehi. Tal pole mõtteski oma meest petta, aga nii kui ta koduuksest sisse astub, kaob elevus nagu uhke kleit Tuhkatriinu seljast südaööl ja alles jääb emme.

Iris läks oma rahutusega terapeudi juurde. Jutu käigus jõuti välja päevani, mil tema abikaasa otsustas hakata eraldi voodis magama, et end korralikult välja puhata. Hea naisena mõistis Iris oma meest, ent ei märganud omaenda valu. Tema õrnale hingele tähendas mehe otsus hülgamist, mis sest, et see oli hästi põhjendatud. Valu omakorda tekitas varjatud trotsi – “Sinuga ma enam ei mängi!”

43aastane Agnes on kolmanda lapse ootel. Uuesti emaks saamise rõõmu varjutavad aga segased suhted. Mõnda aega oli ta püüdnud abikaasani jõuda, aga mehel oli lihtsam keeruliste suhteteemade eest pageda autot putitama. Loodus tühja kohta ei kannata ja peagi ilmuski Agnese ellu Heiki, kelle jäägitu tähelepanu mõjus ahvatlevalt. Heiki ja Agnes olid jõudnud sarnasesse olukorda: mõlemad tundsid, et nende abielust oli energia välja voolanud. Ootamatult lahvatanud kire tulemusel on peagi sündimas uus ilmakodanik, ent segadust ja süütunnet on selles loos üksjagu. Kõik osapooled on asjade seisuga kurssi viidud, mõlemad petetud kaasad on nüüd väga huvitatud abielu päästmisest. Kunagi oli Agnes kutsunud oma meest PREP-paarisuhtekoolitusele, aga mees ei tahtnud. Nüüd tõi ta ise naisele imagoteraapia raamatu. Agnes, kes kahe lapse pärast sügaval südames soovib, vaatab endasse ega näe kuigi palju lootust.

Terapeudid on märganud, et rohkem tuleb nende juurde noori paare, kes reageerivad juba esimestele raskustele, samuti on kasvanud oma suhte pärast muretsevate meeste osakaal. Ent paariteraapias on oluline teada kahte asja.