Hele-Mai Alamaa
Lihtne ja tuline tomatisupp, roheline karulaugupesto, värskelt pressitud apelsinimahl, kõige parem banaanileib, sidrunimuffinid ja karamellised šokolaadimuffinid ootavad, et sinu koju emadepäeva tähistama jõuda. Vaata retsepte ja pilte!

Millest Pere ja Kodu mainumbris veel juttu, vaata SIIT!

Maikuu on mõnus aeg. Roheline tärkab ja linnud vidistavad ja ees seisab emadepäev. Siis on tore koos olla ja koos süüa, käia metsas ja mere ääres. Pidada suveplaane ja hingata värsket õhku.

Roheline nagu karulaugupesto

1 purgitäis

Maikuus tuksub meie kodu karulaugu rütmis. Ma ei kujuta ette emadepäeva ilma lastega metsa minemata ja karulauku korjamata. Kui tavalistel päevadel sööme karulaugupestot makaronidega, siis pidupäevaks teeme sellega võileibu.

2 suurt peotäit karulauku

50 g seedermänniseemneid või India pähkleid

50 g parmesani juustu

2 dl oliiviõli

soola-pipart

soovi korral mahendamiseks sidrunimahla