Nende hubases Pärnu korteris kulgeb elu praegu pisikese printsessi dikteerimise järgi. Ühel heal päeval pärast Olivia sündi jõudiski Priidule kohale, et kui siiani oli olnud suurem osa tema igapäevaelust kohandatav, siis tütar on päris elu – midagi, mis ei ole üht- ega teistpidi muudetav. “Ta jääb alatiseks minu lapseks,” lausub ta soojusega, mis sulataks kiirelt üles karge talvega jõudu kogunud jääpurika. Sel äratundmishetkel tajus mees varasemaga võrreldes hoopis teistsugust olemist – suurt vastutust. “Sain aru, et nüüd on mul elus selge ülesanne, oma missioon.”

Millest Pere ja Kodu märtsinumbris veel juttu, vaata SIIT!

Armastus mitmekordistus

Kui sageli elavad näitlejad koos näitleja või vähemalt mõne teise kunstivaldkonna esindajaga, siis Priit ja tema rõõmsameelne elukaaslane Margit Paju (32) on müüdimurdjad. Margit töötab hoopis automüügifirmas, praegu on ta küll veel lapsehoolduspuhkusel. Noored kohtusid üheksa aastat tagasi Endlas töisel üritusel. “Seal vahetasime lihtsalt pilke,” meenutab Priit ujedalt naeratades. Margit osutus kaalutleva Priiduga võrreldes kärmemaks ja võttis päev hiljem mehega ühendust sotsiaalmeedia kaudu. Edasi arenes asi juba õige kiirelt.

“Kindlasti on situatsioone, millest saaksime rääkida paremini, kui meil oleks ühine töine taust, kuid see ei ole probleem. Kui mulle vahel tundub, et teatriküsimused on need kõige tähtsamad, meenutab Margit mulle, et elus on ikka muud ka,” muigab Priit naisele tänulikult otsa vaadates. “Margit on lihtsalt suurepärane. Ma imetlen iga päev, kuidas ta lapse, kodu ja muude tegemistega nii hästi hakkama saab. Kuidas see emadel õnnestub, on täielik müstika!”