Keeda makarone ohtras soolaga maitsestatud vees. Selle üle, kas keeduvette õli panna või mitte, on peetud tuliseid vaidlusi – mina ausalt öelda panen. Keedan makaronid al dente ehk peaaegu pehmeks ja kui kurnan, siis natuke keeduvett jätan tassikeses alati alles. Seda on hea liiga kuivaks kippuvale roale pärast lisada.

Aga mida veel lisada ja kuidas, et üks pastaroog saaks tervise- ja lastesõbralik? Seitse retsepti ja mitmed head ideed on sinu ees, et ka kõige pirtsakamad pisikesed pastasõbrad ainult makaroni ei sööks!

Pahandad, et jälle tasuline artikkel? Aga kas tead, et Kogupaketi tellimusega saad lugeda 11 Eesti väljaande parimat sisu täismahus? See tähendab ühes kuus sadu ja sadu olulisi, mõjukaid, praktilisi, aga meelelahutuslikke lugusid. Lisaks Pere ja Kodu sisule avanevad sulle kõik Eesti Naise, Anne & Stiili, Kroonika, Oma Maitse, Maakodu, aga ka Eesti Ekspressi, Eesti Päevalehe ja Delfi tasulised lood. Ja lisaks saad oma kontot jagada veel nelja sõbraga.