Paljude unistuste reisisihtkohast Californiast pärit Jason Hunter (37), kes tuli Eestisse elama seitse aastat tagasi, kui sündis tema ja Sofia Rubina-­Hunteri (34) tütar Naima Jazzelle, tunneb end nagu puhkusereisil. “USAs on elu üsna pöörane ja kiire, Eestis kulgeb kõik rahulikumalt. Ka last on siin lihtsam kasvatada – Eesti teeb head tööd, et tagada kvaliteetne haridus- ja tervishoiusüsteem kõigile,” leiab Jason. 

Siinpool ookeanit elamise eeliseks on ka Sofia vanemad, kellel on Naimaga armastav suhe. Tagantjärele oskab Sofia näha, kui palju ema-isa aastaid tagasi tema muusiku­karjääri nimel ohverdasid. “Ema tuli minuga aastaks Sotši elama, kui olin 15, sest seal asus hea muusika­kool, mida lauluõpetaja mulle soovitas,” meenutab Sofia, kes kõhklematult oleks valmis seda­sama Naima nimel tegema.

Veel räägib muusikutest paar sellest, kuidas lapsi muusikale lähemale tuua ja miks jazz inimesi paremaks teeb. Jason pajatab ka avameelselt võõravihast, mida ta Eesti tänavatel koos tütrega jalutades tunda on saanud. "Ühest küljest on see isegi hea, sain