16-aastasena esimese lapse saanud Britni sõnab, et loodab proovida järgmiseks veel üht tütart saada. Hetkel on pere noorimad eelmisel suvel sündinud kolmikutest pojad. Britni on 31-aastane.

"Mulle ei tundu, et mul on palju lapsi, see tundub normaalne. Alati on keegi, kellega rääkida," rõõmustab ta. "Ma ei usu, et mul oleks kunagi üle 15 lapse. Samas ega ma arvanud et mul neid ka 11 olema saab kunagi," sõnab ema, kes noorena arvas, et tal võiks neli last olla.

Kuus päeva pärast oma 16. sünnipäeva sündis tema eelmisest abielust poeg Crizman, kes on tänaseks 15-aastane. Viis päeva enne seda abiellusid nad ning said hiljem koos veel neli last: tänaseks 14-aastase Jordani, 13-aastase Calebi, 12-aastase Jace'i ja 10-aastase Cadence'i.

Pärast lahkuminekut aastal 2010 elas noor ema oma teist noorust, pidutses ja elas muretumalt, kuni 2012. aastal kuuenda lapse ootele jäi.

Kolm aastat kasvatas ta oma lapsi üksikemana, kuni 2014. aastal kohtas oma praegust abikaasat. 2015. aasta suvel sündis nende esimene ühine laps, tänaseks viiene poeg Silas ning 2016. aastal sündis tänaseks kolmeaastane poeg Christopher. Eelmise aasta juunis üllatas loodus aga perekonda kolmikutega ja nii on neil nüüd peres kasvamas veel Oliver, Asher ja Abel.

“Tundsin suurt häbi oma kuuenda raseduse ajal, sest tahtsin, et kõigil mu lastel oleks sama isa," tõdeb naine The Sunile, kui ütleb, et kohe pärast lapse sündi see tunne õnneks kadus.“Ta oli täiuslik ja mind ei huvitanud enam, mida inimesed arvavad."

Britni päev algab kell 7 hommikul, mil ta veidi kolmikutega aega veedab, et siis juba ülejäänud kambale hommikueine valmistada ja kiire kohvi kõrvale oma meile lugeda.

Pärast hommikusööki on aeg pesta pesu - üks 12st masinatäiest, mis tal iga nädal pesta tarvis, samal ajal kui abikaasa Chris käib autoga kaks tiiru ja viib lapsed erinevatesse koolidesse.

Kui kodus olevad kolmikud magavad, valmistab Britni õhtusöögi ja koristab. Õhtusöök on nende peres nagu igas teises, ainult selle vahega, et neil on Chrisi tehtud 12-le inimesele mõeldud laud. Kui seni said nad hakkama 12-kohalise autoga, siis kolmikute sündides vahetasid nad selle Ford Transiti väikebussi vastu.

Nende viie magamistoaga majas jagavad kõik lapsed tube, kolmikud magavad veel ema ja isa toas, ent nende kasvades on plaan laiendada elamispinda nii keldrisse kui pööningule.

Oma tegemistega hoiab ta fänne kursis Instagrami-lehel our_large_family_life

Jaga
Kommentaarid