Füüsilist raamatut võib olla ebamugav lugeda ja lehti pöörata, sõltuvalt su imetamisasendist, ent e-raamatute laadimine telefoni imelihtne. Blinkist on ka näiteks suurepärane äpp inglise keele oskajaile, et mõnusate lühikokkuvõtetega mistahes teemal raamatutega tutvudes end harida.

2. Aeg hobideks

Väga mõnus vaikne ja ekraanivaba tegevus on käsitöö. Sõltuvalt imetamisasendist leia mõnest varasemast hobitegevusest uuesti rõõmu või avasta enda jaoks uus – olgu selleks siis tikkimine, heegeldamine, kudumine või viltimine.

Boonusena saad midagi nunnut beebile, kellelegi kingiks või hoopis enda rõõmuks valmistada.

3. Hoia aju töös

Selle asemel, et Instagramil endas aina enam küsimusi ja kahtlusi tekitada lased, tõmba mõni mõnus mänguäpp, mis hoiab aju töös: olgu selleks siis miljonimäng, Sudoku, ristsõnad või muud ajude ragistamist nõudvad mängud.

4. Pea päevikut

Paljud emad kahetsevad, et lapse beebieas pisiasju kirja ei pannud või tegid seda vaid esimesel mõnel kuul, kui laps rohkem magas. Hea on ära kasutada just imetamisaega, et eelmise päeva või iga hommiku mõtted, tunded ja väiksed võidud kirja panna. Olgu siis paberkandjale või näiteks telefoni ka, et ühel päeval oleks sul alles iga väike ja imearmas detail kooskasvamisest.

5. Sinu valik!

Mitte midagi ei ole halba ka selles, kui just seda aega tassikese tee nautimiseks kulutad ja mitte midagi muud samal ajal ei tee - võid isegi tukkuda või valgusemängu akna taga lihtsalt nautida, isegi silmad sulgeda! On aga palju emasid, kes just neid ajaaknaid päevas kasutavad targasti ka arvete maksmiseks või e-kirjade saatmiseks, aga ka poenimekirjade täiendamiseks ja nädalamenüü koostamiseks.

Leia endale sobivaim ajaviide, lihtsalt püüa hoiduda ärevust ja ebamugavust tekitavatest uudistest ja mõtetest!

Jaga
Kommentaarid