Kui sinu beebi saab regulaarselt rinda, siis sellega kaotad keskmiselt 500 kalorit päevas – lihtsalt ühe koha peal istudes. Kas imetamine pole mitte tore? See võtab ära vajaduse pudelitega mässata, lähendab sind lapsega, pakub puhkusehetke ja kirsiks tordil – vähendab ka kaalu.

Beebiga õues jalutades jalutavad ka sinu kilod minema

Miks lükata beebi käruga rõdule magama, samal ajal krõpse süües seebikaid vaadata ja siis pärast rääkida, et tuju on paha ning talje kusagile diivanipatjade vahele kadunud? Mine parem lapsega koos õue. Lapsega jalutades kaotad umbes 340–420 kalorit tunnis. Ja kõhukotti pandud beebiga jalutamas käies on varsti ainukesed beebikilod need, mis kuuluvad sinu beebile.

Beebi eest hoolitsedes hoolitsed ka selle eest, et kilod kaovad

Beebi süles kandmine, tema mähkmete vahetamine, vannitamine, koos mängimine. Kõik need tegevused hõlmavad väga erinevaid liigutuste kombinatsioone ja samme teed samuti palju. 170–200 kalorit tunnis kulutad kindlasti ja rohkemgi veel, kui lapsega intensiivselt tegeled. See on näiteks täiesti uus viis mähkmevahetusse suhtuda.

Korista kilod ära

Aeg on hakata tüütusse koristamisse hoopis teisiti suhtuma. Kõige tavalisemad kodutööd, kui sa neid teha viitsid ja jaksad, on sinu suured sõbrad kaalulangetamise teel. Mõnikord on ikka tunne, et viskaks selle tolmulapi käest, kuid vaata helgemast küljest, kodutöid tehes kaotad keskmiselt 180 kalorit tunnis.

Küpseta oma kilod ära

Kui kõnnid pliidi ja kraanikausi vahet, siis ei tee sa sellega lihtsalt perele süüa, vaid teed teene ka oma vööümbermõõdule. Nii et klopi aga käsitsi see munavalge vahtu, sest tunnis kulub söögitegemise ajal keskmiselt 130 kalorit.

Poodle end saledaks

Toidupoes nädala varu kärusse kogumine võib kulutada lausa 150 kalorit tunnis. Ja kui sa ei ela liftiga majas, siis paar korda oma saaki tuppa tassides mööda treppe üles-alla liikuda ja veel 125 kalorit läinud!

Seksi end saledaks

Seks on ikka rohkem nauding kui sport. Kulutad seksides vähemalt 80–100 kalorit tunnis.

Kudumine kaotab kaloreid

Mitte küll palju, kuid siiski rohkem kui televiisori vaatamine. Kududes kaotad tunnis umbes 100 kalorit.

Tantsi tagumik trimmi

Kui sulle meeldib kodutöid teha muusika saatel, siis on kilode kaotamine veelgi lõbusam – puusad käima! See aitab sul vabaneda 350 lisakilost tunnis.

Ja ära mine paanikasse, kui kilod väga kiiresti ei kao. Loodus on nii paika pannud, et seni, kuni laps on väike, peab sinul ka mõni pehme koht olema, kuhu ta end toetada saab.