Äsja ilmus temalt ka raamat "Isa blogi", mis räägib Henry õppetundidest isana ja iga peatükk lõpeb spetsialisti soovitusega, kuidas selles situatsioonis oleks kõige kasulikum tegutseda. Blogipostitused on tsenseerimata ja kogutud Noorsandi ehk vanema poja sünnist kaksikute sünnini.

On see lugemiseks nüüd isadele või emadele? „Nii ja naa,“ muigab Henry. „Emadele, et naine saaks öelda mehele: miks sina selline isa olla ei või? Isadele aga seepärast, et miks nad peaks õppima enda vigadest, kui saab õppida minu omadest?“

See on lugu sellest, kuidas maailmapilt ja väärtushinnangud üleöö muutuvad. „Ma ei suuda enam uskuda, et ilma lasteta inimesed on päriselt õnnelikud. Kuigi ka mina olin enne lapse saamist veendunud, et see ongi elu, mida ma elada tahan. Laste saamisega võimendub kõik: rõõm, mure, õnnetunne. Võib kõlada klišeena, aga elu saab justkui tähenduse. Ma ei ela enam enda jaoks, vaid elan iga päev kaasa nendele väikestele edusammudele, mida mu lapsed teevad. Luua midagi, mida sa armastad rohkem kui iseennast – see ongi õnn,“ räägib Henry.

Loe värskest ajakirjast BEEBI meie lõbusast külaskäigust Esileedi, Henry ja nende kolme lapse juurde!