Et reisimine kulgeks mugavamalt nii väiksekesele kui emale, oleme Salvest Põnn tooteseeriast valinud välja 3 toitu, mida on väga lihtne igale poole kaasa võtta.

Reisimiseks on kõige mugavam kaasa võtta käepärastes tuubides lastetoitu. Kuna pehmest tuubist saab laps imeda otse pakist, pole niigi ebamugavates tingimustes vaja kasutada lusikat ega toidunõusid. Põnni tuubitoitude valikus on mitmeid soolaseid ja magusaid püreesid ning mõnus maasikasmuuti. Kõik puuviljapüreed on koheselt kasutusvalmid ega nõua eelnevat soojendamist, köögiviljapüreesid võib enne söömist soojendada näiteks sooja veega tassis või lihtsalt käte vahel. Tuubitoidud ei vaja jahedas hoiustamist ning oma kerge kaalu tõttu on neid lihtne panna käekotti või kohvrisse.

Lisaks tuubitoidule sobivad reisile hästi ka taassuletava korgiga mehud, mis kerge vahepalana beebi kõhtu täidavad ja soojal suvepäeval janu kustutavad. Ka mehud ei vaja eelnevaid ettevalmistusi, vaid on koheselt söömiskõlbulikud. Põnni mehud on suhkruvabad ja kiudaineterikkad, aidates reisil olles reguleerida beebi tundlikku seedimist.

Lennureiside puhul tuleks kindlasti meeles pidada, et õhkutõusmise ja maandumise ajal võib beebil tekkida kõrvavalu, mis on tingitud muutustest õhurõhus. Selle vältimiseks soovitatakse nii tõusu kui ka maandumise ajal last toita. Toidu imemine ning neelamine aitab vabastada kuulmekile pingest ning hoiab ära tekkida võiva kõrvavalu. Kuigi enamasti on lennukisalongi lubatud kaasa võtta beebile vajalikku toitu, mis võivad olla ka suuremates kui 100-milliliitristes anumates, tasub käsipagasisse lubatud kogused siiski eelnevalt välja selgitada.

Ka sõiduvahendisse nagu auto, kus lapsevanemal on turvavöö tõttu raske last ise sööta, sobivad tuubitoidud ja mehud ideaalselt.

Üle kaheksa kuu vanustele beebidele võib reisile kaasa võtta ka näputoitu, mis annab pikal reisiteel tegevust ning ühtlasi leevendab ka näljatunnet. Põnni tootesarjast sobivad näputoiduks tervislikud, ilma soola ja suhkruta neljaviljakrõbuskid ning kamapallid, mis on pakendatud mugavasse taassuletavasse topsi. Näputoidu pakkumisel tuleb beebit siiski pideva järelevalve all hoida ning laps ei tohiks olla söömise ajal lamavas asendis.