Mina olen Facebooki mitmike gruppi kuulunud juba kaks aastat. Igal aastal korraldatakse mitmike perede kokkutulek. Eelmisel aastal olid meie beebid liiga pisid, et reis Haapsalusse ette võtta, kuid sel aastal on nad juba piisavalt asjalikud matkasellid ja sellepärast ma teadsin juba ammu, et tahan kindlasti minna.

Selle-aastane üritus toimus Laitse Rallipargis. Nagu hommik juba tõotas, siis ilmataat tahtis hirmsasti kõiki pesta ja kallas päris korralikult. Abikaasa üritas mind ümber veenda, aga ei õnnestunud. Ma tahtsin väga-väga minna ja see plaan oli kindel juba siis, kui üritus välja kuulutati… 

Olenemata nutusest ilmast oli rahvast palju ja seltskond supertore. Meie kaksikud, hüüdnimedega Puru ja Pudi, möllasid, nii et seda nägu. Nägin palju tuttavaid emmesid, kellega koos vankerdatud ja kogemusi jagatud, nägin ka neid emmesid, kellega vaid läbi interneti oleme suhelnud – nii tore oli, et tagasi mõeldes on ikka selline soe tunne sees! 

Suur-suur kummardus vahvale korraldustiimile, sest kõik mis oli nende võimuses teha, oli tehtud väga hästi! Piknikulaud oli lookas ja head -paremat täis, kingikotid väga külluslikud ja vahvad ning olenemata ilmast oli suurepärane õhkkond! 

Laitse Rallipargis sai ka siseruumides lustida ning kogu perega pilti teha. Politseist oli kohal täisvarustuses auto ja tehti lastele liiklusohutuse koolitust. 

Loe elust kaksikutega http://maikeniblogi.ee/