Olümpiamängudelt tulnud, kiirustas Allar otse lennujaamast Pärnu haiglasse abikaasa Kerstini (29) ja vastsündinud Ronja juurde. “See oli kõige emotsionaalsem hetk, kui ma haiglasse jõudsin ja beebit nägin,” teatab värske isa kõhkluseta “Ta oli tõesti nii pisike ja armas!"

Endale üllatuseks on Allar juba avastanud, et oma beebi nutt on kõrvadele nagu muusika, oma beebi kaka lõhnab nagu lill ja üle kõige meeldib talle vaadata oma magavat beebit. Iga grimass ja emotsioon, mida beebi laseb välja paista, on uus, tore ja teeb palju rõõmu. “Ma ei oleks arvanud, et olen valmis investeerima talle nii palju aega teiste tegevuste arvelt. Oma prioriteedid olen selgelt ümber hinnanud.”

“Emaks saades on Kerstinist saanud veelgi tõelisem naine,” hindab Allar abikaasat, kes enne lapse sündi tegutses avalike suhete valdkonnas. “Ta on enesekindlam, otsustusvõimelisem ja minu silmis veelgi ilusam!”

Loe värskest Pere ja Kodust ägedast isade klubist bEST Dads, kuhu kuuluvad Allari kõrval veel tippkokk, edukad ettevõtjad ja teised entusiastlikud issid! Isadega saab liituda www.bestdadsclub.eu või kirjutades bestdadsclub@gmail.com.