Mul on reaalselt tekkinud mõningatel hetkedel tunne, et olen vaid kokk ja koristaja ja igatepidi koduori. Tema vaid puhkab. Jah, eks ise olen süüdi. Peaksin rohkem teda sundima endale abiks olema või siis selle teema temaga jutuks võtma, et mul sellised tunded on. Loodan, et need kahtlused ongi vaid kahtlused, sest ma tõesti ei jaksaks üldse selle jamaga tegeleda. Ta teab, et hetkel on viimane võimalus ja ma pigem elan edaspidi üksikemana kui andestan. Miks kõik nii üldse läks, kirjutasin SIIN!

Mina muidugi tegelen peamiselt beebiga, kes on nüüdseks juba terve kuu vana. Viimasel ajal on olnud päris palavad päevad ning täiskasvanuna on vahel endalgi raske hoida end jahedalt. Seda enam kui õhk õues üldse ei liigu.
Beebiga on need asjad palju raskemad. Esiteks ta ju ei räägi, seega sa ei saa sageli aru, mida ta soovib. Minu beebi esimesel kuumal päeval muutus mingi hetk loiuks ära, kuigi andsin talle regulaarselt nii rinda kui pudelit ja valisin elamises kõige jahedamad kohad olemiseks. Ka minu enesetunne polnud kiita, aga arvasin seda seetõttu, et sõitsin linnas autoga, mis oli päikese käes ning millel pole kliimasse jahutavat ainet sisse pandud. Seega ainus võimalus oli aknad all ringi liikuda.

Beebi aga muutus ärksamaks alles õhtul, kui temperatuur oli langenud ning hakkas isukamalt rinnal sööma. Samas pudelit ei tahtnud pea üldse. Korra vaid öösel leppis sellega. Seega pidingi guugeldama, mida teha. Tuleb välja, et kuna ta mul saab ka rinda, siis peaksin talle seda võimalikult sageli pakkuma palaval ajal. Sest rinnapiim pole vaid toit. Rinnapiim on ka jook ja juua on ju kõigil palaval ajal vaja. Täna olengi pakkunud lapsele rinda iga 30-60 minuti järelt ja vahe on märgatav. Ta ei ole nii loid, suhtleb rohkem. Mul on hea meel, et teda palavas õigesti toitma-jootma õppisin.

Mul on päris hea meel, et pole lõpetanud rinna andmist ära. Kuumad ilmad on veel tulemas ning kuigi pudelitoidu saamise järgselt ta magab kauem, siis rinnapiim kustutab janu. Ei kujutaks ettegi, mis ühekuusele muidu joogiks pakkuda palavate ilmadega. Õnnetuseks on tegemist kõige kuumema päevaga siinkandis ning õhku on iga tunniga järjest vähem. Seega uned on beebil katkendlikud ning ka suurem laps kurdab, et tal on palav ja ta on higine. Lapse saatsin dušši alla end jahutama ja loputama.

Jaga
Kommentaarid