Autovõtmed. Titad on väga nutikad ja saavad väga hästi aru, kui olulised need vidinad sinu jaoks on. Ja kui see on oluline sinu jaoks, on see oluline ka tema jaoks ning kuna tita nüüd oskab asju ära peita või visata, siis teeb ta seda ka autovõtmetega. Ja valib selle jaoks kindlasti sellise aja, mil sul pole absoluutselt aega neid taga otsida.

Kassi saba. See on pikk, karvane ja vonkleb nii mõnusasti, järelikult ei ole maailmas paremat asja, mida tirida ja endale suhu toppida!

Oma näpuga sulle silma torkamine. Kui nina peale tohib „piip“ teha ja kõik selle peale plaksutavad, siis miks kõik kisama hakkavad, kui tita su silmamunale „piip“ teha üritab? Väga põnev, tuleb veelkord proovida!

Lülitite klõpsutamine. Oo! Lülitile vajutades läheb tuli põlema ja uuesti vajutades kustub ära. Teeme seda uuesti. Ja veel. Ja veel. Ja veel. Ja siis veel 25 korda.

Sinu juustest tirimine. Kui sa teise punkti juures hakkasid juba muretsema, et sul polegi kassi, kelle saba tita nätsutada saaks, siis hinga nüüd rahulikult – juuksed sul ju ikka peas on. Neid on samamoodi eriti mõnus sikutada ja sasida ja peotäite kaupa välja tõmmata.

Elektripistikud. Fantastiliselt põnevad kohad, mida katsuda ja lakkuda ning mille sisse asju toppida. Beebi, kes on elektripistiku asukoha avastanud, võib seda tund aega uurida ilma, et miski muu ta tähelepanu kõrvale juhiks.

Kassitoit/koera veekauss. Krõbinaid mööda elamist laiali loopida ja käsipidi veekausis sulistada on 100 korda ägedam kui viisakalt oma klotse ritta laduda. Tõenäoliselt on need tegevused titale keelatud ka, järelikult ka 100 korda ahvatlevamad.

Teleripult. Sa võid ju proovida titale anda vana pulti, millel pole patareisid sees. Tõenäosus, et ta sellega mängib, on suhteliselt nullilähedane. Tal on vaja just seda õiget pulti ja just siis, kui sa tahad kanalit vahetada.

Oma mähkme ära võtmine. Niipea, kui ta selle kunsti ära õpib, pole sul lootustki talle enam mähkmeid jalga saada. Heal juhul laseb ta sul need jalga panna, aga niipea, kui pilgu hetkeks kõrvale pöörad, on titel jälle tagumik paljas, nägu nalja täis ja ta teeb kiiresti minekut, et esikuvaibale pissida.

Oma suhu suvaliste rõvedate asjade toppimine (suitsukonid, kassikaka, liiv, klaasikillud...). Kõik sobib, beebid ei ole ses osas valivad. Mida jõledam, seda parem.

Mobiiltelefon. Ikka see sinu oma, mis töötab. Mänguasjade poole ta tõenäoliselt ei vaatagi.

Asjade maha viskamine. Esimest korda avastab tita selle mängu juhuslikult. Ta viskab midagi maha, sa võtad üles. Ta viskab veelkord, sa võtad uuesti üles. Ja nii see selgeks saabki – igavesti tore meelelahutus, millega võiks tegeleda tundide kaupa.

Paberi katki rebimine. Anna lapsele paber ja ta unustab kõik muu! Paberit saab rebida, sellega saab krõbistada, väikeseid rebitud tükke võib suhu toppida ja nii edasi... Kõige toredam on rebestada tualettpaberit ja emme eriti tähtsaid dokumente!

Allikas: Cafemom