1. Sa ei ole enesekindel

Me kõik teame seda tunnet, kui elus läheb hästi, kui me teame täpselt, kes me oleme, mida me tahame ja mida me teeme. Ja kui see, mida teeme muudab meid isiksuseks ning paneb paika kogu meie olemuse, on see midagi atraktiivset. Eriti ligitõmbav on see aga naiste jaoks. See paneb nad tundma, et sinu peale võivad nad kindlad olla ning oled just kui tema kalju, sest tead, mida teed. Teisalt on naiste jaoks eemalepeletav aga ebakindlus ja sihi puudumine. Samuti muudab see omavahelise sideme suhtes nõrgemaks.

2. Sa ei mõista naisi

Naiste maailma mõjutavad suures osas emotsioonid. Üks hetk võib ta olla üliõnnelik ning teine hetk vihastada ja karjuda. Samas ei tasu aga mõelda, et kaaslasel on vaimsed probleemid. Kui mehed toimivad peamiselt rahulikult ja läbi loogika, siis naiste kehakeemia on lihtsalt teistsugune. Seetõttu tuleks mõista, et naise emotsioonid ei ole mitte tüütud jaburused, vaid hoopis vürtsitavad päeva, lisades rõõmu, kirge ja elevust.

Naise olemusele võib läheneda ka teisti. Kujutleme, et mehe maailmavaade on nagu mustvalge värviraamat, milles on küll kõik kujundid ja selged jooned, ent värvid on puudu. Naine lisab aga oma positiivse energia ja olemusega kõikidesse kujunditesse värvi ja särtsu ning paneb ümbritseva elama, muutes mehe maailma sisukamaks ja mitmekesisemaks. Muidugi tulevad aeg-ajalt ka tumedamad varjundid mängu, ent sellest ei tasu end morjendada lasta. Niisiis tasub proovida läheneda naistele teise nurga alt ning kogu elu muutub säravamaks.

3. Sa kas kardad naisi või hirmutavad nad sind

Meestele on loomuomane, et nad soovivad kõike kontrollida, kuid tuleb mõista, et naistelt tulevat energiat ei saa panna puuri ega suruda alla. Tasub hoopis mõelda, kuidas seda energiat juhtida ning vastavalt sellele kohanduda. Teisisõnu võib naise tuju kujutleda ka kui ilma. Ühel hetkel on ilus päiksepaisteline päev, taevas on pilvitu ning linnud laulavad. Järgmisel hetkel hakkavad päikest varjutama aga tumedad vihmapilved ning on tunda, et torm on tulemas. Tuleb aga mõista, et pole päikesepaistet ilma vihmata ega õnnelikkust ilma leinata, samuti nagu pole musta ilma valgeta või head halvata. Niisiis tasub olla mõistev ning lasta asjadel kulgeda.

4. Sa tähtsustad kedagi või midagi temast rohkem

Üks meeste ja naiste erinevusi seisneb meeste keskendumisvõimes. Kui mehed millelegi keskenduvad, on kogu nende tähelepanu suunatud vaid sellele ühele kindlale tegevusele. Tuleks aga jälgida, et naist ei tohi võtta iseenesest mõistetavalt, vaid talle tuleb osutada piisavalt tähelepanu, mis paneb kogu tema sisemise maailma särama. Piisab kas või mõnest ilusast ja siirast komplimendist päeva vältel ning sinu kallis kaasa avab sulle vastutasuks ilusa, päikselise sisemaailma. Oluline on tasakaal.

5. Sa ei pane tema tundeid tähele

Olles arutlenud, kuidas naise sisemaailm ja energia toimib, tuleks sellest proovida võimalikult palju aru saada ning jätta oma ühekülgne maailmavaade sinna paika ja jälgida oma kaasa emotsioone. Neid tuleb tähele panna ja toeks olla, mitte püüda neid nii-öelda parandada, sest need ei vaja parandamist ega muutumist. Mõistmine on see, mida naine oma kaaslaselt ootab ja see ei ole tegelikult üldse nii raske.

6. Sa kas ei ehitanud üles omavahelist usaldust või lõhkusid selle

See on üks pool, mis tekitab mitmel põhjusel meestele raskusi. Mehed vaatlevad maailma loogikaga ja naised tunnetavad seda hoopis läbi emotsioonide. Seetõttu on mehed tavaliselt vähem pühendunud, eriti suhte alguses. Sellest tulenevalt on naistel suhtes olemise tunne varem kui meestel ja sellepärast kipuvad mehed vaatama suhte alguses ka teisi naisi, sest nad ei ole veel nii-öelda suhtesse sisse elanud. Samas tuleb aga meeles pidada, et omavaheline usaldus on äärmiselt oluline ning tugeva suhte alus. Kui usaldust korra rikkuda või murda, on see raske tagasi tulema kui üldse.

7. Sa oled liiga argpükslik ning ei taga naisele turvatunnet

Esimeses punktis sai räägitud, miks ja kui väga meeldib naistele meeste enesekindlus. Eemaletõukav on naiste jaoks aga mees, kes on selgrootu ning ei suuda otsuseid vastu võtta ega pole päris kindel, kes ta on, mida ta teeb ning miks ta teeb, mida ta teeb. Naiste jaoks on äärmiselt oluline tunda end turvaliselt ning kui naise kõrval olev mees ei suuda pakkuda piisavalt turvatunnet ega tea, mida soovib, kaotab naine mõne aja möödudes mehe vastu huvi. See lihtsalt ei ole atraktiivne ning on eemaletõukav.

8. Sa oled liiga hõivatud kõige muuga

Mehe energia on suunatud tulemuslikkusele ja probleemilahendamisele, et saavutada soovitud eesmärgid. Seetõttu saavad paljude meeste vaimsed ja eneseteostuslikud vajadused rahuldatud tööd tehes, mis tähendab, et mehed võivad hakata tööl veetma pikki päevi. See ei tähenda, et mehel oleks kindlapeale suhe, vaid seda, et ta võib tööl häid tulemusi tehes saada suurema eneserahulolu. Tulles aga tagasi neljanda punkti juurde, tasub silmas pidada, et ka naistele tuleb tähelepanu osutada ning nendega koos olla. Tähelepanematus viib tülideni, suhte külmenemiseni ning üksteisest kaugenemiseni, mis omakorda viib lahkuminekuni või õnnetu ja ebatervisliku suhteni. Seetõttu on väga oluline hoida töö- ja eraelu vahel tasakaal, et kumbki pool ei kannataks.

9. Sa ei näe, mida su naine sulle annab

Tavaliselt kui keegi on väga huvitatud ja hõivatud eneseleidmise, arendamise, töö ning hobidega, jääb suhe tahaplaanile. See on nii, sest rohkem kiputakse tegema ikka seda, mis pakub suurimat rahulolu. Samas leiab mees, kes väärtustab oma suhet, alati võimaluse, kuidas olla samal ajal õnnelikult suhtes, kuid olla edukas ka tööl. Tasub mõelda, kas õhtuni tööl rabelemine või kogu aja sisustamine kõige muuga tasub suhtes olles end ära. Muidu juhtub üks hetk nii, et polegi enam kedagi, kellega oma suuri saavutusi koos tähistada.

10. Sa kas ei tea, mida sa elult tahad või su elus lihtsalt ei ole ruumi suhtele

Tuleb mõista, et kõik, mida teeme, teame, oskame ja mõtleme, oleneb ainult meist endast. Kui me tahame muutuda paremaks, tuleb alustada iseendast. Teised meie ümber ei ole süüdi meie ebaõnnestumises. Samuti õnnestume elus vaid siis, kui näeme selleks ise vaeva ja päriselt tahame edasi pürgida. Ka suhtes olemine on suur rõõm, sest nii saab oma kordaminekuid ja õnnelikke hetki jagada koos teistega, mis on just kui korrutusmärk kõigele positiivsele ja muudab selle meeldiva tunde veel paremaks.

Allikas: yourtango.com