Raamatu saad endale tellida SIIT: www.tellimine.ee/isablogi

Kui ma lappasin seda materjali, mis sai kirja pandud, siis itsitasin pea iga peatüki juures. Nüüd, kolme lapse isana, on mul küll tunne, et ma alles õpin kõike, aga võrreldes selle nolgiga, kes Noorsandi isana tegutses, olen ikka eriti palju edasi arenenud. Kõik need momendid, mida ma isaks õppides kogesin, on kirja pandud ja see võiks olla heaks kingituseks igale perele, kel on laps, et saada kinnitust, et ka lootusetutel on lootust, ja ka igale peatsele isale, sest miks teha ise vigu, kui võib õppida minu omadest. Esimesed sõnad, mähkmevahetused ja sammud, kolimine. Raamatus on ka pildid. Okei, mitte päris pildid. Need on karikatuurid ja mis on uskumatu, on see, et karikaturist tabas minu olemuse ära, olemata mind ise kordagi päriselt näinud, ainult pildilt. Need situatsioonid, mis piltidele said, on aga väga sarnased sellega, mis ka päriselt toimub.

Üks hoiatus on — raamat on täiesti skandaalivaba ja leiate sealt igapäevaelu mulle omases võtmes, kuidas näen nalja seal, kus Esileedi ammu nutab. Raamat keskendub minu kogemuste omandamisele ja kuidas siis veel uusi tarkusi omandada kui mitte enda või kellegi teise lollustest. Minul ei olnud kahjuks kellegi teise rumalustest õppida. Luban, et kõik tulud, kui neid peaks raamatu müügist tekkima, lähevad blogi arendamiseks, et teil oleks ka edaspidi hea koht, kuhu tulla ja ennast meis leida, või lihtsalt näha, kuidas me elus püsime.

Foto: Erakogu

Pere ja Lapse toimetaja Eve Kallaste:

Henry Jakobson, Pere Ja Lapse “Isa blogi” autor, on kõik algaja lapsevanema imestamised, avastused ja eksirännakud raamatusse kogunud. Igale raamatu teemale on lisatud ka spetsialistide soovitused selle kohta, kuidas mingisugust olukorda lahendada ja kokku sai mõnus lugemine kõikidele, kes muhedat huumorit ja väikeste lastega pere igapäevaelus tekkivat situatsioonikoomikat armastavad.

Henry südamlikud, naljakad ja soojad postitused on juba tähelepanu äratanud, tema blogil on tuhandeid jälgijaid, ta oli ka ainus isa, keda Marina Kaljurand läinud aastal Estonia kontserdisaalis isadepäeva kontserdil kõneledes lisaks Tammsaarele mainis. Eks ikka sellepärast, et Henry ei karda tunnistada, kui ta eksib, ei pelga näidata, et tõesti armastab oma perekonda, julgeb iseenda üle nalja teha ja ka öelda, et isaks olemine on ta sada korda hellemaks muutnud. Selline on tänapäeva Eesti isa.

Raamatu saad endale tellida SIIT: www.tellimine.ee/isablogi