Sorry, aga tema ei ole ju ka “tavaline” naine, vaid natuke kõrgemast liigast – ta peabki välja nägema hea ja esinduslik, vahet pole, kas ta on just sünnitanud või megarämeda kõhulahtisusega tualetist välja astunud.

Lugesin eile artiklit samal teemal ja pidin tõdema, et tõesti on võimalik koos lapsega oma aju samuti välja sünnitada. Vähemalt selle artikli kirjutaja puhul tundub see nii olevat.

Ma olen tänaseks kolm last sünnitanud ja võin kohe vabalt öelda, et pole peale ühtegi sünnitust näinud välja nagu kassi okse. Artiklis nimelt on just selline võrdlus toodud.

Peale esimest ja teist sünnitust olin jumala krapsakas, normaalselt riides, juuksed krunnis, nägu täiesti ok. Kui keegi oleks mind tänaval näinud, poleks aru saada olnudki, et olen just sünnitanud.

Kuna kolmas sünnitus nii kergelt ei läinud, st kaotasin palju verd ja hiljem ei suutnud jalgadel püsida, siis tõesti, nägin paratamatult halvem välja. Nagu oleks tõbine või midagi.

Ilmselgelt on sünnitused erinevad, nendest taastumine erinev ja olek peale sünnitust erinev. Kes näeb välja nagu printsess, kes oleks justkui poksimatšist väljunud ja… need, kes näevad välja nagu kassiokse. Ikka juhtub.

Minu teada pole sünnitusest taastumisest veel eraldi olümpiaala tehtud, et peaks võistlema, kes parem välja näeb.

Loe teisi Jane postitusi tema blogist: janeblogi.ee

Jaga
Kommentaarid