2. Tee augusti viimasel nädalal suurpuhastust – osta lastele hoiustamiskaste, palu sorteerida asju ja riideid, et natuke värskust ellu tuua. Vanemad lapsed saavad oma asjad loovutada noorematele või viige need kuskile taaskasutuse poodi teistele.

3. Võta aega ja korrastage koolitarbed – teritage koos pliiatsid, sortige pinalid ja vaadake üle raamaturiiulid. Võibolla on praegu hea aeg lapsel veel paar raamatut enne kooliaastat läbi lugeda?

4. Pane laps koolisüsteemis juba sööjate nimekirja – koolitoit on tervislik ja maitsev. Räägi lapsega, miks on vajalik lasteaias ja koolis süüa sooja toitu.

5. Käi lasteaia ja kooli kodulehel, ilmselt on juba väljas aktuste ajad ja muu kasulik info.

6. Korrasta ka enda riidekapp ja asjad, näitad nii lastele super eeskuju ja Sul on endal ka väga palju lihtsam uut kooliaastat alustada.

7. Aruta iga lapsega, kus trennis ja huviala ringis soovivad nad alustada. Enamus trenne pakub septembris tasuta proovikuud, alusta juba praegu registreerimistega.

8. Vaata oma köögikapid üle, et Sul oleks piisavalt hommikusöögi asju - kooli minnes on hommikusöök kodus oluline - kuivaineid osta juba praegu ära. Räägi lastega läbi, millist hommikusööki nad eriti armastavad.

9. Sea valmis aktuse jaoks juba kooliriided või lasteaiariided ja kirjuta endale meelespea, et osta õpetajatele lilled.

10. Kõige selle juures ära unusta ennast – september on hea kuu alustada uute asjade õpingute või trenniga! Lae alla endale emmede afirmatsioonid, mis aitavad Sul endale tähelepanu suunata!

Heidi tegemiste kohta saad lähemalt lugeda: www.heidiplumberg.ee

Jaga
Kommentaarid