„Ettevõtluses on vaja julgust – julgus müüa kodu, elada üürikorteris, osta selle raha eest kolm roostevaba terastünni, suhkrut, koort piima ja marju. Leida inimesed, kes on sinu tehtud maiuse eest nõus maksma 6 eurot. Su enda ema, isa ja lähedased sõbrad ütlevad, et sa oled hulluks läinud,“ rääkis jäätisetootja La Muu juht Rasmus Rask. „Mis on edu võti? Kuidas on LaMuu suutnud läbimurde teha? Olen tavaliselt vastanud, et see on õnn olla õiges kohas õigel ajal õige tootega.“

„Toiduettevõttena tahan, et väheneks inimeste ja eriti noorte suhkrutarbimine,“ märkis Rasmus Rask. „21. sajandil saab toiduettevõte olla jätkusuutlik siis, kui ta lahendab oma põhitegevuses ära rahvatervise mured. Suhkrust tekitatud majanduslik kahju on võrreldav relvastatud konfliktidest tekitatud kahjuga. Toetan plaani kehtestada suhkrumaks. LaMuu kontekstis võtan seda väga tõsiselt. Me ei lõpeta jäätisetootmist ära, tahame kasvada kahekordseks. Küsimus on selles, kuidas? Üks lahendus on, et tahame hoida jäätise hinna kõrge. Magus ei tohiks olla odav asi. Magus on midagi erilist, midagi pidupäevaks.“

Kultuurikatlas toimunud Rimi majanduskonverentsil „Mida Eesti sööb?” leidis Rask, et suhkrumaks aitaks kujundada homset tarbimist tervislikumaks.