INGEL: Viquel must torukujuline pehme pinal. Hind 8.59 eurot.

Minu jaoks on oluline, et pinal sobiks iga kotiga, kuhu ta panen ja seepärast on hea, kui ta on võimalikult neutraalne. Mõnusalt pehme pinal.

KATRIIN: Gorjuss ümar pinal. Hind 11.40 eurot.

Pinali välimus on tähtis ja see on minu meelest armas pinal. Põhikoolilapsel ei ole enam nii palju erinevaid värvipliiatseid vaja ja sellepärast sobib selline ümar ühe sahtliga pinal hästi. Siia mahuvad pastakas, harilik, kustukas, lühem joonlaud, teritaja ja paar värvipliiatsit.

IRIS: Viquel kolme sahtliga pinal. Hind: 7 eurot.

Selline on algklassilapsele parim pinal. Pinalil on kolm sahtlit. Ühte saab panna hariliku ja tinteka koos teritaja ja kustukaga, teise vildikad ja kolmandasse värvipliiatsid. Väga mugav ja alati leiad kõik vajaliku kiiresti üles.

MIRELL: BelMil raamatukujuline pinal. 8.99 eurot.

See pinal on hea neile, kes oma asju tavaliselt üles ei leia! Igal pliiatsil on siin oma koht. Mõned sellised pinalid on müügil koos sisuga, aga minu meelest on parem sinna ise pliiatsid ja kustukas sisse osta, sest siis tead, et saad ikka need, mis on head.

Kokkuvõtte: parim viis lastele sobivaid koolitarbeid soetada, on siiski koos lapsega need välja valida. Esimesse klassi mineja ehk veel ei tea, milline koolitarve on talle parim, kuid suuremad teavad oma eelistusi päris hästi.