#aastaema Liina Pulges, nelja lapse ema ja turundaja


Ega lapsed ei taha lasta endale väga kreeme peale panna, aga Eucerini Aquaphori suur eelis on see, et sellel puudub igasugune lõhn. Nii on sellest kreemist saanud meie peres suur abimees just talvel. Määrin seda külmakaitseks laste põskedele enne õueminekut ning see sobib väga hästi ka siis, kui nuuskamise tõttu on ninaalune hellaks läinud ning oleks vaja nahka pehmendada. Nahk saab mõnusalt niisutatud ja paraneb kiiresti.

Mari Ojasaar


Eucerini kreemidega olen ka varem tutvunud, kasutan nende päevakreemi ja usaldus brändi vastu on olemas. Eriti meeldis, et see on lõhnavaba, mis sobib ideaalselt neile, kes lõhnasid väga ei talu. Ja muidugi on lõhnavaba kreem parim lapsele: kuivematele kohtadele, aga ka mähkmelööbe puhul on kindlasti tõhusaks abiliseks. Proovisin seda enda kanna peal – tegi mõnusalt pehmeks. Samuti masseerisin sellega oma ühte armi, punetus vähenes ja tegi naha pehmemaks.

Karolin Kuusik, moelooja ja disainer


Hindan kõrgelt tooteid, mida saab kasutada mitmel otstarbel. Praeguse elutempo puhul, millele annavad lisakäigu sisse kaks väikest last ja töö, ei jõua igaks ilu- ja hooldusprotseduuriks eraldi toodet osta. Seetõttu on Eucerin Aquaphor mu uus lemmik. Beebil tekib nahale kuivem koht – haaran kohe selle kreemi järele! Neljaaastasel marakratil on marrastus paranemas? Tuleb appi Eucerini kreem. Ise hoian seda alati taskus kaasas, et kasutada vajadusel küünenahkade masseerimiseks, huulte kaitseks ja küünarnukkide hooldamiseks.

Kas teadsid, et Eucerini taastav salv nimega Aquaphor tuli esimest korda turule USAs juba 1925. aastal. Sellest alates on dermatoloogid toodet soovitanud ning inimesed usaldanud ja heaks kiitnud. Saadaval apteekides.

Jaga
Kommentaarid