“See, mida ma ise kunagi vaatasin ja millega üles kasvasin — nüüd on mul võimalus ise selle sisse minna, katsun ikka selle esialgese Jänku Juta karakterit püüda ja samamoodi Juta olemust edasi anda,” oli Külli rollist elevil.

Gunta Randla jooniste põhjal on valminud kõik ETV lastelavastuse “Mõmmi ja aabiks” maskid, kostüümid ning lilleaasad nii kümneid aastaid tagasi kui ka nüüd, mil tegelased ja nende metsaelu telestuudio asemel Kaja Kultuurikeskuses lavale jõudvas lavastuses “Mõmmi ja sõbrad” taaselustuvad. Gunta ootab põnevusega, kuidas reageerivad etendusel lapsed , kui näevad, kui suured on tegelikult maskides tegelased, sest televiisorist seda päriselt ei haaragi.

Pere ja Kodu käis filmimas, kuidas uued dekoratsioonid Gunta imearmsas maakodus valmivad, seda vaata SIIT!

Terevisoonis rõõmustas Gunta, et kuigi 45 aasta jooksul on näitlejate elus paljugi muutunud, nägi ta eilset proovi külastades, et nende vanade näitlejate lust, kes nüüd taas proovides kokku saavad, on endine ja metsaelanike rollid on vanadel tegijatel lausa veres.

Mida räägivad Mõmmi ema ehk Katrin Karismaa-Krumm ja mida Mõmmi ehk Ivo Eensalu, seda vaata SIIT!

Hommikusaate intervjuu lõpetas Gunta väga ilusa mõttega — ta unistab sellest, et kunagi tuleb uude telemajja üks nukumuuseum, kus on välja pandud erinevaid põlvkondi liitvate lastelavastuste tegelased, nii vanad kui uued.

Lavastust “Mõmmi ja sõbrad” saab näha 1-10. novembril Kaja Kultuurikeskuses, piletid müügil SIIN.

Jaga
Kommentaarid