"Presleigh sai täna karmi armastuse õppetunni... ma käisin läbi kolm poodi, et osta talle LOLi pinal," alustas ema juttu üllatusest, mis kujunes sootuks teisel moel üllatuslikuks.

"Kui ma täna pärastlõunal talle selle andsin (teades, et ta on üliõnnelik), jõllitas ta seda, viskas selle prügikasti ja marssis oma magamistuppa, lajatades ukse kinni. Ta karjus veel "See on loll, kõigil mu klassis on see ja ma ei taha seda enam!"

"KUIDAS PALUN?!???"

"Selleks hetkeks tuli mu kõrvadest ja ninasõõrmetest tossu ja nägin kurja vaeva, et mitte plahvatada. Ma teen palju tööd, et üksi tema eest hoolitsedes toime tulla, veenduda, et tal on alati, mis ta vajab ja vahel ka veidi muud. Ma arvasin, et olen alati õpetanud talle tänulikkust, ent paistis, et ta vajab väikest raputust," jätkas üksikema oma lugu.

"Selle asemel, et end vihaselt välja elada, kogusin end hetke ja teatasin: "Olgu, ma lähen toon sulle siis sellise, mida sa siis kasutama hakkad" ja naasin tema uue pinaliga, milleks sai minigripp-kott."

Ema oli kotikesele peale kirjutanud lapse nime ja teatas, et sellest saabki nüüd tema uus pliiatsihoidja.

"Ta läks pöördesse. Järsku osutus LOLi pinal ikka piisavaks ja selgus, et hoopis kilekotike on kohutav... kuid selleks oli juba hilja. Ma ütlesin, et ta võtaks LOLi pinali prügikastist välja ja homme otsime me lapse, kellele see anda. Sellise, kelle emal ja isal ei ole üldse raha selliseid asju osta või kellegi, kel ei pruugi ema või isa ollagi."

Ma selgitasin talle, et ta ei ole ära teeninud midagi erilist ja võtab liiga enesestmõistetavalt seda ning nüüd hakkab kasutama kilekotti. Lisaks ütlesin, et ta peab isiklikult andma LOLi pinali lapsele, kes selle eest tänulik on," selgitas ema.

"Ehk reageerisin veidi üle, aga ma tõepoolest olen teinud kõik, et tal oleks ka asju, mida minul lapsena polnud. Ma tõesti usun, et tänutunne võib elus palju kasuks tulla ja vaatenurga muutus aitab ehk kaasa," lõpetas Haley oma postituse, mille kommentaarides on ta lausa kangelaseks korduvalt tituleeritud nüüd.

Mis sa arvad, kas see õppetund oli liiga karm?

Allikas: Kidspot.com.au