“Emme… see mees ütles, et poisid ei mängi nukkudega, aga mina mängin.” 

Ja tõsiasi on see, et tal on oma enda nukk (kelle nimi on Doll Doll), kelle ta võtab pea iga öö magamaminekuks kaissu. Ja isegi tema väiksel vennal on nukk, nii et ilmselgelt poisid mängivad nukkudega.

Ta mängib nukkudega, kuna meil on neid kodus päris mitu. Koos paljude veoautode, Barbide, legode, nukumajade, tohutu rongi komplektiga ja paljude teiste mänguasjadega. Millest ükski ei ole märgistatud kui poiste mänguasjad või tüdrukute mänguasjad. Mänguasjad on kõigi jaoks.

Ta mängib nukkudega kuna see on normaalne, loomulik ja oluline, väike laps saaks kopeerida ja proovida rolle, mida nad näevad täiskasvanuid tegemas. Kuna paljud mehed tema elus tegelevad aktiivset väikelaste eest hoolitsemise ja kasvatamisega.

Ta mängib nukkudega, sest ta õpib sotsiaalseid oskuseid läbi mängu.

Ta mängib nukkudega selleks et ühel päeval olla enesekindel, armastav ja hooliv isa, onu, suur vend, sõber või partner.

Ta mängib nukkudega selleks, et väljendada oma tundeid, armastada avatult ja teada saada, et see, kui sa näitad, et sa hoolid, on täiesti normaalne.

Ta mängib nukkudega, sest ta võib olla ükskõik kes ta tahab. Nii on tal võimalus vabalt ja kindlalt valida oma elukutse, hobid ja tee elus.

Ta mängib nukkudega kuna talle meeldib. Sellepärast, et see on lõbus.

Meie poisid mängivad nukkudega ja ma olen selle üle õnnelik.