Tahad kihla vedada?

Meie pere uus lemmik! Mängureeglites on kirjas, et enne alustamist leppige kokku, kaua mäng kestab – meie arvasime, et teeme pool tundi. Tulemus oli see, et kolmest põlvkonnast neli mängijat lõpetasid põneva mängu alles südaööl, kui algusest oli möödas pea kaks ja pool tundi. Kõikidel oli tore! Mängu saab mängida uuesti ja uuesti, sest selles on väga palju küsimusi ja ülesandeid. Mäng sobib erinevatele vanustele, kuna ei eelda väga keerulisi teadmisi ning rahakogumine lisab asjale veidi hasarti. Tõesti lõbus ja kaasahaarav!

Kas tahad kihla vedada?

Tahad kihla vedada?

Tahad kihla vedada

Uues meeleolukas peremängus saad täita ülesandeid ja teised mängijad veavad kihla, kas saad sellega hakkama. Kui nad arvavad õigesti, saavad oma tulemusi kahekordistada. Kui sina saad ülesande täitmisega hakkama, võidad samuti!

Tahad kihla vedada? on suurepärane mänguõhtu kaaslane. Selle interaktiivne olemus ja lõbus sisu teevad mängust menuki nii täiskasvanute kui ka nooremate hulgas!

Mängukarbis: 1 mängulaud, 300 kaarti (144 aktiivse ja 144 passiivse tegevusega sõnakaarti, 12 jah/ei kaarti), 200 mänguraha, 3 liivakella, 6 mängunuppu, 1 täring, märkmik ja reeglid.

Mängu kestus: 10–45 min
Mängijate arv: 2–6
Soovituslik vanus: 8+


Mistakos ja Mistakos level up


Vahva kiire mäng paari-kolmekesi mängimiseks. Toolide ja redelite teineteise otsa sättimine tekitab põnevust küll ning annab isegi väikestviisi taktikaid välja mõelda, kuidas teist võita.

Mistakos

Mistakos

Mistakos

Mistakos

Jagage toolid mängijate vahel võrdselt. Teie ülesanne on asetada toolid üksteise peale selliselt, et need ei kukuks ümber. Laual võib olla vaid üks tool, ülejäänud tuleb panna selle otsa. Kui hunnik kukub kellegi käigu ajal ümber, saab ta kõik toolid endale. Võidab see, kes saab esimesena toolidest lahti.


Bumm party


Kes armastab väikest närvikõdi ja rohkelt naeru, siis see on just see mäng! Kiirreageerides sõnu ja kuulsusi välja mõelda ei ole kuigi lihtne. Kui kaotad pea, käib põmm! ja pomm plahvatab.

Sõnamäng Tik Tak Bumm Peoversioon

Tik tak bumm

Juba kümme aastat mängijaid proovile pannud meelelahutus on nüüd veelgi lahedam. Peoversioonis määrab lisatäringu veeretamine millise piinarikka tegevuse osaliseks saad, samal ajal tiksub aga pomm edasi! Vali siiski ise, kas mängid traditsioonilist või mõnd uut lisadega versiooni. Pingeline sõnamäng, mille käigus pannakse proovile mängijate oskus mõelda ja tegutseda kiiresti, kuna pomm võib iga hetk lõhkeda!

GraviTrax


Tõeliselt lahe mäng lego- ja konstruktoriarmastajatele! Sobib mängimiseks nii suurematele lastele kui ka täiskasvanutele. Erinevad raskusastmed ei jäta kedagi igavuse kätte. Meie pere teismeline veedab isaga iga päev tunde selle kallal nokitsedes ega paista, et veel küllalt saaks. Kui peres on ka suuremaid lapsi, siis soovitaks seda mängu küll igasse peresse.

Gravitraxi interaktiivne rajasüsteem

GRAVITRAX

GraviTraxi interaktiivse trekisüsteemiga saab ehitada raja, millel panna veerema metallkuulid, uurida ning tunnetada raskusjõu ja füüsikaseaduste toimimist. Mitme lisakomplektidega saab süsteemi lõputult täiendada ja kogeda veelgi enam põnevust. Komplekt sisaldab enam kui sadat konstruktsioonitükki. Interaktiivne mäng arendab kriitilist mõtlemist ja kujutlusvõimet. Sobilik vanusele: 8+.


Porcupine pop


Kõige pisemad on rõõmsad! Kellele ei meeldiks siil, kes viskab uuesti ja uuesti üllatuseks okkad maha ning kogu tuba on pulki täis? Pakend ütleb, et sobilik alates neljandast eluaastast, kuid meie seltskonnas leidsid sellest rohkelt rõõmu juba kahe- ja kolmeaastane.

Porcupine pop
See põnev laste mäng ühendab lihtsa mängu nalja ja põnevusega. Veereta täringut, vajuta siilikese nina vastav arv kordi ja looda, et sa kuulidega pihta ei saa. Keegi ei tea, millal see juhtub! Võidab viimane mängija, kes ei ole kuulidega pihta saanud.

XS Mänguasjad, www.xsmanguasjad.ee

Kes leiab esimesena!?


Tore leidmismäng, mis sobib igas vanuses mängijatele. Sigrimigri mängualusele on peidetud lugematu arv loomi – kes leiab need esimesena? Silme eest võtab võbelema ja võiduhimust tekkiv ärevus ei tee asja kergemaks.

Kes leiab esimesena loomad?

Kes leiab esimesena?

Kes leiab esimesena?!

Oled püüdnud leida rahvamassist oma sõpra? See ei olegi nii lihtne. Kes leiab esimesena? on mäng, kus tuleb 300 pildi hulgast leida see õige. Aga sa ei otsi üksi, vaid koos teiste mängijatega! Kes pildi esimesena leiab, saab pildiruudu endale. Silm teravaks ja vaim valmis! Nii lihtne? Mitte päris. Alati ei pruugi võita see, kes leiab kiiremini pildi. Mängus on vahvad ninanipsud, mis teevad mängu põnevamaks.


Octopus party


Lõbus motoorikamäng, milleks ei pea midagi mõtlema ega oskama. Proovi lihtsalt kombitsatega kuidagi hakkama saada! Tore võimalus lastega võistelda, olles igaüks ühtmoodi koba.

Octobus Party
Octobus  Party
Paiguta ühe käe sõrmedele kolm kombitsat. Sea valmis topsid. Võta ülesandekaart ja vaata, kuidas topsid astetada. Võitja on esmesena lõpetav mängija!

Vanusele 3+XS Mänguasjad, www.xsmanguasjad.ee


Jenga


Jenga on ajatu klassika! Sobib uuesti ja uuesti välja võtta. Alati annab ajaviidet ja piisavalt põnevust, hasarti. Ühel korral veab mul, teisel sul.

Jenga
Jenga

Jenga

Jenga

Soovid mänguelamust, mis sisaldab sõpru, oskuseid, põnevust, naeru ja võib-olla ka veidi õnne? Selleks sobib klassikaline Jenga. See on lihtne mäng, mida saab mängida ükskõik millal, kus ja kuidas. Võta tornist 1 klots ja aseta see ülemisele reale. Ole klotside eemaldamisel kaval, et torn Sinu käigu ajal laiali ei kukuks. Pakis on 54 lehtpuust klotsi, klotside virnastamise abivahend ja mängujuhend. Soovituslik vanus: 6+.


Connect 4 shots


Pisikeste lemmik! Pallid on alati lõbusad. Eriti, kui neid saab toas visata ja kui seda saab teha põrgatades. Pilla-palla, kogu tuba on pisikesi värvilisi palle täis. Kiirelt saavad väikesed käekesed selgeks, kuidas palli õigesse kohta suunata ja kuidas võit koju tuua. Kõikidel on lõbus!

Connect 4 Shots
Connect 4 Shots

Connect 4 Shots

CONNECT 4SHOTS

Põrgata võidukalt palle! Mäng Connect 4 Shots on tempokas – põrgata kiiresti võidu, et saada 4 palli üksteise kõrvale! 1-2-3… ja põrgata! Kaks mängijat põrgatavad kergeid värvilisi palle korraga sõrestikku. Pea meeles, et pallid peavad enne sõrestikku minekut tegema laual põrke. Kui mängijal õnnestub sõrestikku saada 4 sama värvi palli üksteise kõrvale, on ta mängu võitnud!

Monopoly


Nii palju Monopoly mängu, kui üks koolilaps soovib, ei suuda vist ükski lapsevanem mängida. Uuesti ja uuesti, tunde ja tunde. Iga kord ikka paremini, ikka osavamalt. Mäng võtab tohutult aega, aga annab vastu rahapädevust ja palju lõbu.

Kas tahad kihla vedada?
Monopoly on maailma üks kõige populaarsemaid ärimänge kogu perele. Sinu ülesandeks mängus on müüa, osta ja rentida kinisvara ning saada kõige rikkamaks.

XS Mänguasjad, www.xsmanguasjad.ee


Jooga Doomino


Vahva kingitus joogasõbrale! Annab klassikalisele doominomängule uue hingamise – üks-kaks-kolm ja allavaatav koer!

Joogadoomino

Jooga doomino

Jooga doomino

Pakis on 28 doominoklotsi, kus lapsed teevad joogaasendeid. Peale tavapärase doominomängu, tuleb selles mängus keha proovile panna ja harjutusi järele teha. Soovituslik vanus: 6–99.

iKNOW


Mäng teadmisjanulistele. Sobib mängimiseks pigem täiskasvanutele ja eeldab laialdasi mälumänguteadmisi, kuid annab samas võimalust ka puhta kavaluse ja õnnega läbi ajada.

iKNOW

iKNOW

iKNOW on hasartne ja teravmeelne lauamäng, mis ühendab teadmised ja taktika. Võid võita, teades vastuseid küsimustele, aga ka ennustades sõprade tarkust, kas nad oskavad vastata õigesti. Parima tulemuse saavutad, kui panustad mõlemasse võimaluse.

iKNOW sisaldab 1600 küsimust neljal teemal. Mängus on 30% Eesti-teemalisi küsimusi ja ülejäänud on ümber maailma teemade kaupa jaotatud. Mängu 4800 vihjet aitavad järk-järgult leida õige vastuse.

Bakugan

Bakugani tegelaste välimus on väga põnev ja see, kuidas nendega mängitaske, samuti. Reeglite selgekssaamine võttis pisut aega, kuid kui asi käpas, siis läks lahing kohe lahti ka. Mõtlesime, et kui meil oleks peres üks põhikoolipoiss, siis saaks sellest mängust küll tema lemmik.

Bakugan

Bakugan
Kogu kokku kõik Bakuganid ja ole lahinguks valmis! Siin on võimalus panna võimsad olendid sooritama ägedaid transformatsioone! Bakuganid on detailsed ja ärkavad lausa ellu! Kogu kuni 100 erinevat Bakugani ja mängi koos sõpradega? Kuidas mängida? Veereta Bakupall üle magnetkaardi (Bakucore) ja see muutub Bakuganiks. Sisene lahinguareenile koos Bakuganiga ja kasuta tema iseloomu- ning võimekaarti vastase alistamiseks.

Juku Mänguasjakeskus, wwwjukukeskus.ee
Need on selle hooaja kõige populaarsemad lauamängud, küllap leiate perega siit lausa mitu lemmikut!
Jaga
Kommentaarid