Prantsuse disainerite loodud kvaliteetsed tõukerattad on mõeldud kõige väiksematele, kes just hakkavad rattaga sõitmist õppima. Kolm ratast tagavad sõidu ohutuse ja eritehnoloogia aitab lapsel õppida, kuidas hoida tasakaalu. Oluline on ka niisuguse tõukeratta universaalsus – see kasvab koos lapsega. Kõik mudelid on kokkupandavad ja seetõttu on neid lihtne endaga väljasõidule kaasa võtta, hooaja lõpus aga hoiule panna.

.

E-poes on saadaval ka hea hinnaga tõukerattaid brändilt QUURIO. Need on mõeldud vanematele lastele ja täiskasvanutele. Rataste kokkupanek ja transportimine on lihtne. Suured rattad tagavad mugavuse, vähem on tunda teekonarusi. Tõukeratas annab täiskasvanutele suurepärase võimaluse koos lastega aega veeta ja üksteist teel saata.

Uudistootena pakume Euroopas innovaatilisuse eest auhinnatud lendtaldrikut PHLAT BALL.

See on pall, mida on väga lihtne käte vahel kokku surudes kettaks muuta ja mis lennu ajal muutub jälle palliks. See mänguasi toob palju rõõmu ja viib pallimängu kindlasti uuele tasemele.

.

Tubaste mängude puhul on suurenenud huvi lauamängude ja puslede vastu. Need koguvad kiiresti populaarsust ja on täiskasvanutegi seas taas moes. Täiskasvanud otsivad üha suuremaid puslesid – kahe, kolme ja isegi rohkema tuhande detailiga. Loomingulised komplektid on samuti väga suurt huvi äratanud. Lapsed ja nende vanemad on eriti kiindunud PLAY-DOHi voolimiskomplektidesse. Voolimismassiga töötades lapsed keskenduvad ja täheldatakse, et nad suudavad seda pikema aja jooksul. Voolimismass on kvaliteetne ja lastele täiesti ohutu.

.
.

Neile, kes kasvatavad kõige väiksemaid, pakub HAPE harivaid mänge, nagu pusled või muusika- ja loomingumänguasjad, mis arendavad lapsi ning edendavad nende motoorikat. Karantiiniperiood on võimalus mängida koos kogu perega. Babycity.ee valikus on mängud, mis meeldivad nii vanematele kui ka lastele.

.
.

Populaarseks valikuks peredele on muutumas strateegiline lauamäng „SEQUENCE CLASSIC”.

See sobib kogu perele ja paneb kõiki pead vaevama, mida tema meeskonnakaaslane mõtleb. Selles mängus ei tohi oma tiimikaaslasega rääkida.

.

Veel üks väga populaarne ja huvitav mäng on „DOBBLE”.

See on piltidega kaardimäng, mis treenib tähelepanelikkust, mõtlemist ja reaktsiooni. Seda saab mängida mitmel viisil, seetõttu ei tüdine te sellest ära isegi kogu karantiini vältel. Oma populaarsust ei ole kaotanud ka klassikalised lauamängud, nagu „Monopol”, „Alias”, „Dixit”, „Jenga” ja doomino. Juba palju aastaid on eriti populaarne olnud „UNO”. See on kasulik, sest aitab õppida värve ja numbreid ning arendada strateegiaid.

.


Oleme tähele pannud, et kõik vanemad tahavad leida huvitavat viisi oma lastega aja veetmiseks.
Rõõmustagem koos olles ning jälgigem väikeste kasvu, saavutusi ja võite. Külastage meie

e-poodi jukukeskus.ee – siit leiate kindlasti suurepäraseid lahendusi lõbusaks vaba aja veetmiseks. Ärge unustage ka pallimänge, seebimullide puhumist ega ettevaatlikku jalutuskäiku looduses ja veetke kodus sisukalt aega. Kõik vajalikud tarbed leiate meie kauplustest.

Laste kasvamise ajal on vaja mitmesuguseid kaupu ning vajadus tekib tihti siin ja praegu. Internetikauplusest jukukeskus.ee leiate isegi laiema valiku kui tavapoes ja saate osta oma lemmiktooteid või avastada uusi tervisega riskimata. Hoidke ennast ja neid, kes teid ümbritsevad!

Toodete kohta saate nõu või soovitusi küsida meie konsultantide käest telefonil
+372 5836 7680 või +372 5853 5672. Kõned on oodatud E–R 11–16.

Alates 30-eurosest ostust on kohaletoimetamine tasuta.

Toimetame paki teile Omniva postiautomaati või DPD kulleriga koju.

Jaga
Kommentaarid