Jäära tähtkujus sündinud lapsed on väga energilised. Nad justkui põlevad energiast - tahavad kõike avastada ja teada. Kui öeldakse "enne mõtle, siis tee", siis Jäärade puhul on täpselt vastupidi. Ikka pea ees seiklustesse ja võib-olla jõuab mõistus taksoga järgi, kuid alati mitte.

Jääradele on iseloomulik ülim pühendumine. See võib neile paljuski kasuks tulla, kui nad vanemaks saavad, sest nad on suutelised õppima ja karjääri tegema ning jõuavad seetõttu kaugele. Küll aga võivad nad sattuda vaidlustesse, millel puudub sisu ja mõte. Nimelt arvab Jäär midagi, on selles kindel ja ei vaevugi teiste arvamusi kuulda võtma. Jääral ei pea oma argumentide kaitseks mingeid põhjendusi olemagi. Kui ta on enda peas midagi paika pannud, siis nii see on. Võib-olla mõtleb ta hiljem ümber ja leiab oma tee tõeni ja saabki aru, et ehk tal polnudki enne õigus. Selleks läheb aga aega.

Jäära tähtkujus sündinud on loomulikud liidrid. Seetõttu võib nende käitumine olla vahel üleolev ja upsakas. Nimelt lähevad Jäärad kiirelt närvi, kui asjad ei lähe päris nii nagu nad tahavad. Tasub aga rahulikuks jääda, neid natuke innustada ja kõik läheb hästi. Muidugi meeldib Jääradele ka tunnustus ja aplaus.

Sõnn (21.04-21.05)

Sõnni tähtkujus sündinud inimesed on kangekaelsed. Kui nad on enda peas midagi paika pannud, siis on väga raske üritada neid ümber veenda. Pigem las nad teevad mõne vea ja õpivad sellest.

Sõnnid on tugevad ja kindlad. Sõna otseses mõttes. Nad on harva haiged ja nende rahulik iseloom ja võime asju põhjalikult läbi mõelda teeb nendest armastusväärsed ja toredad inimesed. Mis siis sellest, et nad on tihti väga kangekaelsed.

Sõnnidele meeldib kindel ja turvaline päevarutiin. See annab neile hea tunde, et kõik on nii nagu olema peab. Kui täheldad aga Sõnnis närvilisust või pahameelt, siis tasub lihtsalt rahulikuks jääda ja Sõnn rahuneb ajapikku ise.

Kaksikud (22.05-21.06)

Ole valmis, et sõnajärge sul enam ei ole. Kaksikud on äärmiselt jutukad ja neil on, mida öelda. Kaksikute tähtkujus sündinud laste huvid ulatuvad seinast seina. Nad alustavad millegagi ja varsti leiavad endale uue ja veel põnevama huvi. Järjekindlus ja püsivus ei ole neile. Seetõttu sobivad Kaksikutele ideaalselt töökohad või hobid, mis on mingis mõttes pidevas muutumises. Ühte ja sama asja ei viitsi Kaksik pikalt teha.

Kaksikud on sotsiaalsed inimesed. Neile meeldib suhelda, olla seltskonnas ja mis kõige tähtsam: Kaksikud peavad saama rääkida ja palju. Kaksikutel on hea huumorisoon ja väga lai silmaring. Nad on mõistvad ja oskavad ideedega aidata.

Mõned Kaksikud muudavad oma eelistusi ja soove sama tihti, nagu mõned inimesed sokke. Niisiis ole valmis, et Kaksikutel on väga palju pooleli olevaid ettevõtmisi. Küll aga tuleb meeles pidada, et iga uus asi pakub Kaksikutele põnevust ja paneb neil silmad särama. Niisiis, ära pahanda oma Kaksikuga, kui ta alustab midagi ja jätab selle varsti pooleli. Tema silmaring on loodud laiaks ja ta tahab proovida kõike nüüd ja kohe. Kaksiku elu on kiire. Kaksik ei seedi asju mitu kuud, nädalat või päeva. Kui mõte tuleb ja see tundub tore, siis on aeg tegutseda ja kohe.

Allikas: yourtango.com

Jaga
Kommentaarid