Sarnaselt multifilmile pakub Maša ja Karu jääshow fännidele professionaalse ning kaasahaarava elamuse, ühendades endas näitekunsti, muusika, kostüümid ning silmipimestavad iluuisutamisoskused. Eheda atmosfääri loovad muuhulgas tuttav karukoobas ning kuulus kiirabiauto, muinasjutulisust lisavad autentsed animatsioonid, mis kuvatakse suurejoonelisele 138-ruutmeetrisele LED-ekraanile.
Etendused toovad Eestisse professionaalsed uisutajad, muusika ning animatsioonid otse tootjalt. Kohale sõidavad kaheksa veokitäit rekvisiite ning üle 70 meeskonnaliikme. Jäält ei puudu ka kõigile vaatajatele tuntud multifilmitegelased – siilid, jänesed, hundid, karupere... ja loomulikult krutskeid täis Maša.

Jääshow „Masha & The Bear on Ice” on produtseeritud Slovakkias ning litsentseeritud sarja ametliku tootjafirma poolt. Suur osa piletitulust suunatakse multifilmi tootmisesse.
Etendused toimuvad Tallinnas, Saku Suurhallis 20. detsembril. Pileteid saab soetada Piletilevist. Hinnad algavad 19 eurost ning sooduspiletid lastele on saadaval aprilli lõpuni.