Registreerimine suvistesse linnalaagritesse on tegijate sõnul aktiivsem kui varasematel aastatel samal ajal, ilmselt ka seetõttu, et koolivaheaegadele planeeritud laagrid on sel aastal ära jäänud.

Väikese Päikese linnalaagrite teemad ja ajakava on sel aastal mitmekülgsem kui kunagi varem. Laagrid toimuvad E-R 9-17 nii Tallinnas, Harjumaal (Laagris ja Peetris) kui Tartus ning pakuvad lapsele põnevat avastamisrõõmu, uusi sõprussuhteid ja palju arendavaid tegevusi. Kuna Väikese Päikese fookusteemad on seotud digiõppe ja robootikaga on umbes neljandik pakutavatest laagritest seotud tehnika ning robootikaõppega. Uue laagrina on sel aastal lisandunud ka start-up laager, kus luuakse ühe nädala jooksul oma start-up ettevõtte prototüüp. Seda tasakaalustab metsalaager, kus laagripäeva jooksul kordagi metsakeskkonnast välja ei tulda.

Linnalaager annab lapsele juurde julgust, iseseisvust ja pealehakkamist, arendab koostöö- ja suhtlusoskust ning loovust, mida läheb vaja igas vanuses ja igal elualal. Väikese Päikese linnalaagritesse on oodatud kõik 6-10aastasd poisid ja tüdrukud, eelnev kogemus valitud valdkonnas ei ole üldse kohustuslik. Kui avastad alles nüüd, et sooviksid spordi, kokanduse, muusika, kunsti, metsas matkamise või hoopis detektiivitööga lähemalt tuttavaks saada, oled kindla peale oodatud! Lisainfo ja registreerimine on leitav SIIT!

Üle Eesti toimub sel suvel mitmeid huvitavad linnalaagreid, registreerimine avatakse hiljemalt maikuus. Enamasti on laagri kirjelduses ära märgitud, et eriolukorra pikenedes tagastatakse raha või viiakse sisse muudatusi laagris osalevate laste arvus. Sellest hoolimata on nii mõnigi laager kohe-kohe täitumas või juba täitunud.

Naba Lasteaed pakub põnevat valikut kokandusest, spordi ja isegi näitlemiseni. Laagri hind: 144.-(sisaldab lõunasööki ja õhtuoodet ning kõiki tegevusi ja väljasõite). Vaata SIIA!

Linnalaager.ee ootab lapsi tänavakultuuri laagrisse ning AugustiTreffi vabaõhu laagrisse. Tänvakultuuri Linnalaager toimub kahes vahetuses 10-12. juuni ning 15-17. juuni.

Pirita Vaba Aja Keskuses toimub Arabella tantsulaager. Laager toimub kahes vahetuses, 15.-19. juuni ja 29. juuni -03. juuli (Tallinn, Pirita)​. Tuusiku hind: 119 EURlisainfo SIIT!

Tartus toimub Tamme staadionil Laste Tervisekooli linnalaager. Taaselustatakse vanu hoovi spordimänge nagu mädamuna, pallikool, luurekas, noolekas, kummikeks ning õpitakse ka uusi kaasaegseid mänge: discgolf, ultimate frisbee, slackline, osavusharjutused ehk ajutreening ja mõistagi ei puudu ka aaretejaht. esimesed laagrivahetused algavad 15.06, tasu on 95 eurot. Lisainfo SIIT!

Edudo Karate reklaamib oma lehel laagreid Lasnamäel, Mustamäel, Haaberstis, Kesklinnas ja ja Põhja-Tallinnas. Esimesed vahetused alustavd 10.06. Teemad ja lisainfo on leitav SIIT!

Hiirekese Perekeskus pakub laagrit septembris kooli minevatele lastele "Kooliks valmis!" ja Teaduslaagrit, 5-päevase laagri maksumus on 90 eurot ehk 18 eurot päeva kohta, sisaldab tegevusi, vahepala, vahendeid ja sööki. Sama pere teise lapse on maksumus 70 eurot. Lisainfo SIIT!

Folie tsirkuse suvises linnalaagris saad selgeks kõige vingemad trikid ja tirelid. Esimene vahetus algab 15.06. Lisainfo SIIT!

Pisikesi hobusefänne ootab Ihaste Ratsakeskus. Alustatakse 22.06. 5- päevane ratsalaager ühele lapsele maksab 190 eur. Lisainfo SIIT!

Noored Kooli programm ootab Narva venekeelseid koolinoori eesti keele linnalaagrisse. Vaata infot SIIT!

Noortele tüdrukutele on avatud ka Meigikooli linnalaager, mis koosneb hügieeni- ja iluõpetusest, annab palju põnevaid meiginippe ning lisab enesekindlust, esimene vahetus alustab 13.07. Hind: 150 €info SIIN!

Ka Surfilaager ootab juba huvilisi end registreerima. Laagrivahetused toimuvad vahemikus 22.06-28.08. Laagritasu on 160€ (nädal aega surfivarustuse rent, treenerid maal ja merel, toitulustus 1x päevas, aktiivsed tegevused ). Kui perest tuleb rohkem lapsi, siis on ühe lapse hind 145€. Vaata lähemalt SIIT!

Väga palju laagritega seotud info on koondatud lehele Lastega.ee, noortekeskuste kodulehtedele ja maakonnalehtedesse.

Mõnusat laagrisuve!

Jaga
Kommentaarid