24 tükki

Need šokolaadikommid viivad keele alla! Suhkrut asendavad datlid, kaerahelbed annavad kiudaineid ja toorkakao hulganisti organismile vajalikke mineraalaineid.

  • 100 g täisterakaerahelbeid
  • 200 g mahlaseid ja pehmeid datleid
  • 2 sl toorkakaod
  • 1 sl kookosrasva
  • 40 g kookoshelbeid
  • 1 sl päevalilleseemnevõid

Pane kaerahelbed köögikombaini ja purusta peeneks. Pese datlid ja eemalda kivid. Lisa köögikombaini datlid, toorkakao, kookosrasv ja päevalilleseemnevõi ning pool kookoshelveste kogusest (teist poolt läheb vaja pallide katmiseks). Purusta, kuni moodustub ühtlane segu – kui vaja, peata masin vahepeal, vajuta segu lusikaga alla ja purusta edasi.

Valmis tainasegust rulli ühesuurused kommipallid. Veereta palle ülejäänud kookoshelvestes, kattes need ühtlaselt igalt küljelt. Enne serveerimist tõsta trühvlid soovitatavalt üheks tunniks külmkappi seisma.