2. Sõpruse nimel vaeva nägemine. Naistele meeldib, kui mees neile pühendub ja nende jaoks aeg-ajalt aega leiab. Kuid see ei tähenda, et nad tahavad, et sa oma sõpradega sideme kaotaksid. Kui ta näeb, et sa suhtled sõpradega – teed nalju, räägid spordist, naerad, siis on see tema jaoks kinnitus, et sa oled tüüp, kellega inimesed tahavad aega veeta. Lisaks, kui nad näevad, et hoolimata ebamugavusest ja raskustest pingutad sa, et nendega kontakti hoida, tähendab see nende jaoks, et sa oled lojaalne. Ja kellele ei meeldiks lojaalne inimene.

3. Naudid naistekaid. Kas sa peaksid laenutama nädalavahetuseks „Seks ja linna” filmi, et koos naisega diivanil kerra tõmmata ja filmi nautida? Ei. See oleks väga veider. Kuid nad tahavad, et kui sa lähed koos nendega kinno mõnda nende filmi vaatama, et sa ei oleks demonstratiivselt tüdinenud, vaid pingutad, et filmi mõista ja nautida. Kui su mehelikule olekule lisandub mõistev ja tundlik külg, oled sa seda vastupandamatum.

4. Veini joomine. Vein ei ole naiselik. Ülikooli ajal oleks ehk saunapeol tõesti veider , kus kõik õlut ja viskit lakuvad, enda Rose-d nautida, kuid eeldatavasti oled sa nüüd täiskasvanu. Nüüdseks ei pea sa enam tõestama palju sa kanda suudad ja sa ei pea enda mehelikkust igal sammul tõestama. Kuid mees, kes tunneb veine ja oskab ka kelnerilt asjalikku nõu küsida, on naiste jaoks paeluv. Lisaks ka fakt, et sa ei ole enda nahas ebakindel ja võid häbitundeta juua jooki, mida sa pidasid nooremana „naistekaks”, on indikaator, et sa oled meheks saanud. Loomulikult ei julgusta me alkoholi tarvitama, vaid kui sa teed seda, siis püüa sellest leida ja saada enam, kui lihtsalt joovet tekitavaid omadusi.

5. Viskad naiste üle nalja. Näide: kui sa imiteerid oma naist, kui ta millegi armsaga hakkama sai, on see naljakas ja te naerate mõlemad. Kui sa imiteerid, kuidas ta just sõi ära kolm suurt tükki pitsat, oksendas eelmisel nädalal, või mis nägu ta seksi ajal teeb, siis järgnev jutt siin punktis sulle enam abiks pole. See, et sa naist jäljendad ja püüad natuke kiusata, tähendab naiste jaoks paari asja: Sa jätad meelde seda, mida ta ütleb ja mida ta teeb ning sa pead seda armsaks/naljakaks. Kui sina näed teda selles armsas valguses, siis ei väsi ta armsa ja naljakana paista ka edaspidi. See on tema jaoks julgustav, et sa näed teda haavatavates olukordades kallina.

6. V-kaelusega sviitrid. Paljud hetero mehed on hirmust kanged juba mõtte peale, et nad võiksid selle endale selga tõmmata, aga tänapäevase lõikega on need tõelised naistemagnetid. Nii nagu ümara kaelusega särk ei tee sind automaatselt meheks, siis ei tee ka v-kaelusega pluus sind automaatselt mitte-meheks.

7. Sa toitud tervislikult. Kuna sa oled mees, on su isu naiste omast jupp maad suurem. Kuid keegi ei ole igavesti immuunne igapäevaste friikartulite ja kananagitsate mõjudele. Kui sa jõhverdad iga päev sisse suuri rasvaseid toite, ei lähe sa mitte ainult paksuks, vaid teiste silmis ei hooli sa ka endast, mis osutab, et sinus võib jätkuvalt olla domineerival kohal poiss, mitte mees. Loomulikult patustavad kõik vahel. Kuid rõhk on sõnal „vahel”.

8. Sa demonstreerid jõudu. Siinkohal ei pea silmas, et sa peaksid raudlatte painutama ja naist füüsiliselt paika panema. Vastupidi, kui sa seda teeksid, oleks naine peagi su elust kadunud. Kuid siinkohal mõtleme ma otsusekindlust, suutlikkust teha otsuseid, võime väljapakkuda ideid, kui naine nendega ise lagedale tulla ei suuda. Samuti, et ta võiks tunda end turvaliselt, kui ta teab, et sina tema elus olemas oled. Tugevust ei tuleks demonstreerida vaid siis, kui seda vajatakse, vaid see võiks pidevalt olemas olla, et oleks kindlus, et su õlale saab vajadusel nõjatuda.

9. Armukadedus. See on üpris lihtne. Kui sa pole ÜLDSE armukade, siis naine arvab ,et sa lihtsalt ei hooli. Kuid kui sa torised, kui ta eks talle Facebooki kirjutab ja talutad naise baaris teise lauda, kui keegi talle ligi püüab ajada, kinnitab see, et sa oled suhtesse end investeerinud ja sulle läheb korda, mida ta mõtleb ja tunneb. Eeldades, et sa ei vii armukadedust liialt pöörasele tasmele, võib ta seda isegi nunnuks pidada.

10. Veedad emaga aega. Lihtsalt ajaliselt võiks seda olla vähem, kui naisega veedetud aega. Nagu klišee ütleb: kui sul on perekonnaga head ja soojad suhted, on hea tõenäosus, et sinu näol ongi lihtsalt tegemist hooliva ja hea inimesega. Ja kui sa vahel jätad kõik plaanid ära lihtsalt sellepärast, et oma emaga aega veeta ja teda toreda lõunasöögi ajal saata, osutab see, et sa austad naisi. Et sa austad ka oma naist. Ja see, mu sõbrad, aitab kindlasti plusspunkte skoorida.

Allikas: homme.ee