1. Keera spontaansus kireks.

Laste kõrvalt pead olema suuteline end seksilainele viima hetkega. Nad vaatavad pool tundi lemmik­multikat – me teeme seda nüüd või üldse mitte! Mõtle sellele kui ägedale spontaansele kiresööstule ja võta süllekukkunud võimalus vastu.

2. Päevane seks.

Kui olete nädalavahetuseti perega kodus või töötate kodu­kontoris, ärge oodake ööd, vaid tegutsege laste päevaune ajal. Voodielu alati õhtusse lükates olete mõlemad rampväsinud ja tõenäoliselt loobute seksist kosutava une nimel. Laste lõunatukastuse ajal leiate energiat teineteisele rohkem. Ka varahommikul enne põnnide ärkamist on energiat õhtust enam.

3. Väljakutse: seksime 30 päeva järjest!

Osa psühholooge soovitab seda meetodit katsetada masendusest väljatulekuks. Pealegi on see vahva välja­kutse. Leppige kokku, et tänasest seksite või naudite muul moel teineteist seksuaalselt kuu aega järjest iga päev. Vahel on küll tunne, et ei jaksa, ei taha ja puudub energia või võimalus, ent kui eesmärk on selge ja siht seatud, on ka motivatsiooni seda teostada. Kui kuu saab läbi, on harjumus juba nii sees, et jätkate ehk edaspidigi.

4. Kähkukas on vinge.

Kähkukat saadab teenimatult labane ja kehv maik. Tegelikult on sel oma võlu ja pärast laste saamist võib see osutuda elupäästjaks. Lapsed mängivad, räägivad vanaemaga telefonis või teevad koolitööd – püüdke kinni oma viis minutit ja lipsake teise tuppa!

5. Lõunapaus kahekesi.

Kui töötate kodu lähedal, lepi mehega kokku, et lõunatate vähemalt kord nädalas koos kodus. Lapsed on koolis-lasteaias ning teil on terve tund aega teineteisele pühenduda!

6. Hädaolukord: suhe on ohus.

Lasteaed tuleb appi! Iga päev ei taha last õhtul pikemaks lasteaeda jätta, ent kui mujalt on keeruline aega näpistada ja muidu üldse kahekesi olla ei saa, mõtle valverühmale. Lepi kaasaga kokku, et täna poest läbi ei lähe, vaid kiirustate pärast tööd kohe koju. Laps mängib natuke kauem lasteaias ja teie saate teineteist nautida. Selleks valverühmad ongi, et neid häda­olukorras kasutada.

7. Dušikabiin pole vaid pesuks.

Veesabin summutab helisid ja ergutab meeli. Ära lase kaasat üksi duši alla, lipsa temaga kaasa. Keerake vannitoa uks lukku ja ka viis minutit sooja veejoa all võib olla piisav, et teineteisest energiat ammutada.

8. Vii laps vanaema juurde.

Abivägi pole mõeldud vaid vältimatute käikude ja koristamise jaoks. Kasuta vanaemasid ja lapsehoidjaid ka selleks, et kodus mehega voodielu nautida. Leppige kokku, millal laps kodust ära läheb, ja tehke täiuslik kohting.

9. Päevane flirt ergutab õhtut.

Kui sul on nii väikesed lapsed, et nad seksuaalelust veel miskit ei taipa, ära karda kaasale vahel flirtivaid kommentaare jagada või õhtustest plaanidest rääkida. Võta tal aeg-ajalt käest kinni või tee tagumikule patsu. Räägi avameelselt, mida temalt õhtul ootad. Nii on teil meeled mõlemal õhtuks avali ja väsimus ei pääse ligi.

10. Seksiks sobib tugitool, diivanilaud ja põrand.

Pea meeles, et su kodus on lugematu arv pindu, mis on seksiks ideaalsed. Kui laps on magamistoa hõivanud, leidke iga kord seksiks erinev koht – see lisab asjale vürtsi.

11. Metsatukk ja autoiste.

Kui lapsed on juba suuremad ja saavad kodus paar tundi üksi hakkama, kuid nende kõrvaltoas seksida ei tundu erutav, haara kaasal käest ja minge metsa! Pea meeles paksem tekike kaasa võtta, et sipelgad või teravad kuuseokkad rõõmu ei varjutaks. Kui piisavalt mugavat metsatukka leida ei ole, on ägedaks kohaks ka autoiste. Keerake autonina suvalisele pisiteele ja nauding võib alata. Autohotelli saab kasutada ka muul ajal.

12. Avastage mänguasjad.

Kui te kunagi pole sekspoode külastanud, siis nüüd on selleks õige aeg. Minge koos ja uurige lelusid. Kui ägedad asjad kapis ootamas, on ka ootusärevus ja motivatsioon õiget aega leida suurem.

Millest Pere ja Kodu juulinumbris veel juttu, vaata SIIT!

Jaga
Kommentaarid