1. Plaane teed ainult sina

Kui sa ei planeeriks midagi, ei toimuks ka miskit. See tähendab, et kõiksugused teatrisse ja kohvikusse minekud on alati sinu eestvedamisel. Tekib küsimus, et äkki teisele lihtsalt ei meeldi väljas käia, aga ka kõik kodus toimuv on sinu õlgadel. Kui sa ühist filmiõhtut ei planeeri, siis seda ei toimu. Nii et kui midagi üldse teete, siis ainult sinu algatusel.

2. Vestluseid algatad ainult sina

Kõikidest olulistest teemadest hakkad rääkima esimesena sina. Mitte sellepärast, et kiirustaksid, vaid seetõttu, et vastasel juhul jääksid need teemad lahenduseta. Võiksid oodata ka nädal aega kauem, aga samas tead kindlalt, et su partner ei hakka olulisest rääkima ka siis.

3. Sa ei tunne end mugavalt, kui pead oma kaaslasele millestki rääkima

Pole oluline, mis teemal on jutt. Tunned, et ta ei toeta sind ja töötab sulle justkui vastu. Jääb mulje nagu ta võtaks põhimõtteliselt alati vastupidise seisukoha.

4. Tunned, et su kaaslasel on sinu elust suva

Ta ei küsi kunagi, kuidas sul läheb või millest mõtled. Pealtnäha pole tema jaoks mingit vahet, kas oled elutoas või läksid paariks päevaks sõbranna poole. Ta lihtsalt ei hooli.

5. Sina oled oma kaaslase jaoks alati olemas

Kui temal on aga midagi vaja, siis aitad meeleldi ega näe selles probleemi. Samuti mõtled oma kaaslase vajadustele ja oled arvestav.

6. Ta vastab su kõnedele ja sõnumitele siis, kui temal on tuju

Kõik käib alati tema ümber. Kui tal pole tuju, siis ta ei vasta sulle ja kui tal on tuju lobiseda, pead sina justkui alati selleks valmis olema.

7. Sa oled rohkem nagu mure kaelas

Kindlasti pole sa tema elus esimesel kohal. Võib-olla on sul aeg-ajalt isegi tunne, et sinu kohalolu häirib teda. Näiteks palud tal televiisori heli vaiksemaks panna ja ta saab selle peale kurjaks, sest talle tundub, et ahistad teda.

8. Romantilised tundeavaldused on alati ühepoolsed

Ta ei tee sulle kunagi musi enne kodust lahkumist. Ta ei tule sind kunagi ise kallistama ega ütle sulle midagi ilusat. Kui ütled ise aga midagi ilusat, tuleb tõenäoliselt vastuseks ainult mühaklik mühatus.

9. Teil pole sotsiaalset elu

Väljas käite heal juhul korra kvartalis kui sedagi. Ühiste sõpradega te kuskil söömas ei käi ja romantilised õhtusöögid jäid aega, kui tuttavaks saite.

10. Tunned, et ta kasutab sind pigem ära

Ta veedab sinuga koos aega ainult siis, kui mitte midagi paremat pole teha. Näiteks siis, kui sõbrad on kuskil ära ja televiisorist midagi põnevat ei tule.

11. Ta tühistab plaane ja lepib kokku uusi aegu

On loomulik, et vahel tuleb ette midagi pakilist, aga kui see juhtub kogu aeg, siis tegelikult ei soovi ta sinuga lihtsalt koos midagi ette võtta.

12. Suhe on väsitav ja muudab su õnnetuks

Sul on alati tunne, et see suhe võtab sinult meeletult energiat, aga tagasi ei anna midagi.

13. Kui partner on romantiline, tõukad ta eemale

Sul on raske võtta tema tundeavaldusi tõsiselt, sest suurema osa ajast on ta hoolimatu.

14. Sina pead tema soove alati täitma, aga sinu soovidest ta ei hooli

Kui on vaja leida kompromisse, siis see sinu partnerit ei huvita. Asjad käivad kas nii nagu tema tahab või vaata ise, kuidas hakkama saad.

Kui oled sellele mõelnud ja jõuad järeldusele, et oled ühepoolses suhtes, siis tea, et see pole sinu süü. Kui tunned, et oled pingutanud, oled teinud piisavalt ja oled oma kaaslase vastu olnud hea, siis pole sina milleski süüdi. Vahel lihtsalt lähevad inimeste teed lahku ja kasvatakse erinevaks.

Allikas: yourtango.com