Tark naine teab, et parim, mida sa abikaasana teha saad, on elada nii nagu pere rahakott seda võimaldab. Naised peavad olema rahaasjades targad, järgima eelarvet ning kulutama raha nii, et väheste kuludega saavutataks võimalikult palju. Kui sa kogu aeg selle üle kaebled, et sul pole oma unistuste täitmiseks piisavalt raha või kulutad summasid, mis teie pere eelarve ületavad, on see väga halb, sest mees tunneb, hoolimata sellest, mis hoovused meeste ja naiste rollidele parasjagu ühiskonnas pead tõstavad, et tema on siiski perekonna heaolu eest vastutav. Sina annad talle aga oma liigse kulutamisega ju pidevalt mõista, et mees ei suuda oma vastutust kanda.

2. Oled kogu aeg negatiivne

Vihkad oma juukseid, segadust, mis teie kodus valitseb, üle tee elavaid naabreid, oma rumalat kolleegi, vana nõudepesumasinat ja kõike seda, mis sellesse loetelusse ei mahtunud. Selsamal hetkel, kui su abikaasa uksest sisse jalutab, viskud halamisse ja valad ta üle negatiivsuse ja viha sahmakaga, milles sa ise ennast terve päeva kas tööl või kodus praadinud oled.

Kujutad sa ette, et keegi suudab niisugust rahet taluda? Negatiivsus on kurnav. Meestele meeldib asju korda ajada, kuid kui sa kogu aeg kaebled, on tal väga raske sind sinu maailmavalus aidata.
Üks asi, mida iga naine abielus olles õppima peaks, on see, et hea mees tahab, et sa oleksid õnnelik ja kui ta sind aidata ei saa, muutub mees õnnetuks. Muidugi pole midagi hullu selles, et ka sul on mõnikord halb päev, see on igati mõistetav. Kuid negatiivsusest ei maksa teha elamise viisi.

3. Sead kõik muu esikohale

Kui lapsed, ema, parimad sõbrad, su hobid ja karjäär on kogu aeg abikaasast eespool, saadad talle selge sõnumi, et tema pole sinu jaoks oluline. Kujuta nüüd ette, et selline sõnum jõuaks sinuni iga päev ja nii aastast aastasse. Mida see sinu enesehinnanguga teeks? Kui mehele oleks kõik muu olulisem, kui sina?

Aseta mees oma elus olulisele kohale. Kohe enda järele. Mõnikord näib see küll ebaloomulik ja vastupidise toimega olevat, kuid üllatud siiski, kui sageli peitub just selles väikeses asjas suure abieluõnne saladus. Tänapäeval lahutavad nii paljud paarid just sellepärast, et nad keelduvad üksteist armastamast ja üksteise eest hoolitsemast ega sea teineteievajadusi olulisele kohale.

4. Surud maha füüsilise kiindumuse

Mehed vajavad, et naine neid füüsiliselt ihaldaks. Kui aga naine pidevalt intiimsusest keeldub, mõjub see mehele halvasti. Seksi ei tohi kasutada kui vahendit abikaasa kontrollimiseks, tegemist on püha toiminguga, mis abikaasasid lähendab.

On suur õnnistus olla tahetud ja vajatud, kui romantiline abikaasa tahab sinuga midagi ilusat ja olulist jagada. Sinuga ja ainult sinuga.

5. Räägid teist keelt

Naistele meeldib vihjata ja märkusi pilduda. (Tõenäoliselt on sel mingi seos DNA-ga). Kuid mehed ei saa vihjetele pihta. (Ka siinkohal võib olla asjal seos DNA-ga).

Ära raiska oma aega vaevumärgatavate vihjete tegemisele, räägi otsekoheselt. Ole oma tunnete osas aus ning ära tekita asju välja plahvatades segadust. Kui mees küsib, kas midagi on valesti, ära vasta „ei ole“ ega eelda, et ta oskab su mõtteid ja tundeid lugeda. Vasta ausalt, kuidas sa end tunned.

Allikas: familyshare.com

Jaga
Kommentaarid