1. Ta kuulab

Hea abikaasa, kuula ometi! Lõpeta oma tõekspidamiste ja arvamuste pidev pealesurumine. See on jube! Kuulamine ei tähenda ka vaid seda, et viid prügi välja, kui sulle nii on ette öeldud. Kui sinu kaaslasele teeb miski muret, ole valmis end muudest asjadest välja lülitama ja teda kuulama. Ükskõik, kas see juhtub siis, kui olete parasjagu teel toidupoodi, lastele järele või isegi siis, kui teil on pooleli teineteisele õrnuste jagamine. Kuulamine ei ole midagi sellist, mille jaoks saad end ette valmistada. Saad treenida vaid seda, et kui see hetk ükskord käes on, oled tema päralt.

2. Ta aitab koduste toimetustega

Pesu pesemine. Kokkamine. Nõudepesu. Lastega toimetamine. Toidupoes käimine. Arvete maksmine. Ja sellel listil ei ole lõppu. Need ei ole “naiste tööd” ja kui sul peaks hetkekski tekkima tahtmine nii mõelda, tule ruttu maa peale tagasi ja tõtta aga appi.

3. Ta on lastele parim isa

See peaks olema ilmselge. Suurepärane mees ei ole see isa, kes tuleb töölt koju, ütleb lastele vaid tere, vahetab riided ja potsatab diivanile õhtusööki ootama. Ta on palju enamat. Sa ei taha ju, et lastele jääks sinust mälestus kui diivanikaunistusest, ega? Kuula, räägi ja tegele oma lastega.

4. Ta ei peida oma ebakindlust

Mehed oskavad väga hästi varjata, kui miski neid häirib. Töömured, rahaga seotud stress, hirmud, ihad — vaid nimeta! Ilmselt kõik mehed on millalgi oma elus stressi ja muret kogenud ja tundnud, et nad ei tohi seda kuidagi välja näidata. Selleks, et olla aga hea abikaasa, ei ole vaja muresid enda sisse koguda, vaid oma kaasaga avatult suhelda.

Kuula teda ja lase temal sind kuulata.

Ja nüüd, küsi oma elukaaslaselt need küsimused SIIT ja vaata, mis juhtub!

Allikas: Yourtango.com

Jaga
Kommentaarid