Vaata, millised on need kuus tähemärki, mille esindajaid keegi pigem petta ei soovigi.

Sõnn (20.04 - 20.05)

Sõnni tähemärgis sündinu on suurepärane suhtehoidja. Olles ise pühendunud perele ja sõpradele, muudab Sõnn ka end ümbritsevad inimesed õnnelikuks ja truuks.

Miks on Sõnni ümber aga toredad inimesed? Ilmselt seetõttu on Sõnni tähemärgi esindajal on tavapärasest rohkem turvatunnet pakkuda kui paljudel teistel. Sõnn on sageli materiaalselt ja finantsiliselt hästi kindlustatud ja samas on ta emotsionaalselt hooliv ja armastav.

Kaksikud (21.05 - 20.06)

Kaksikute tähtkuju esindajat on lihtne armastada. Kaksikud suudavad alati pakkuda inimestele seda, mida soovitakse ja kui Kaksik lahkub ruumist, jääb temast tõhi koht järele.

Võib-olla kalduvad Kaksikud ise vahel petmise poole, aga pigem meeldib neile lihtsalt tähelepanu ja kerge flirt. See võib tuleneda ka nende suurest suhtlemisinnust, sest Kaksikud saavad jutule pea igaühega. Ja kui vestlus peaks toimuma mõne eriti kuuma isikuga, siis võib Kaksikute tähtkujust mees end lihtsalt ära unustada ja nii need asjad sulle kahtlased tunduma hakkavadki.

Koos Kaksikuga tasub olla neil, kes armastavad ka ise vaheldust ja suhtlust.

Lõvi (23.07 - 22.08)

Kuigi Lõvi kipub aeg-ajalt üleliia muretsema selle pärast, mida teised temast arvavad, siis tegelikult pole selleks põhjust. Lõvi on loomult ligitõmbav, lahke ja avatud olemisega, keda on raske mitte armastada. Nii et kui oled juhtumisi Lõvi tähtkujust, siis võta vabalt ja aktsepteeri tõsiasja, et sa tõesti meeldid väga paljudele inimestele.

Kes ei tunneks aga uhkust, kui neid nähakse kuskil koos Lõvi tähtkujust inimesega. Lõvi on igal pool tähelepanu keskpunktis. Isegi kui Lõvi kaaslane petab teda, siis on see liigsest armukadedusest. Mõned inimesed lihtsalt ei talu, kui kellelegi teisele langeb kogu rambivalgus.

4. Skorpion (23.10-21.11)

Kuidas keegi julgekski Skorpionit petta? See ei tuleks mitte mingil juhul kõne alla. Kui Skorpioni tähemärgi esindaja on kellegagi suhtes, siis teab ta tavaliselt on kaaslast läbi ja lõhki. Kui Skorpion teab, et tema kaaslasel on kalduvus petta, siis järelikult on tal mõni muu hea põhjus suhtes olemiseks.

Miks peaks keegi aga tahtma Skorpionit petta? Skorpion on romantiline, tema seksioskused on legendaarsed ja ta on paljudele inimestele justkui müsteerium, mis muudab suhte eriti põnevaks. Skorpion on muidugi natuke hirmuäratav ka.

5. Veevalaja (20.01 - 18.02)

Veevalajast on raske loobuda isegi siis, kui Veevalaja ise seda väga soovib. Kuigi Veevalaja ise pole selline, kes petaks, siis sageli tõmbab tema suhtes otsad kokku. Mitte seetõttu, et kaaslane tegi midagi valesti, vaid Veevalaja lihtsalt ei taha kogu aeg kellegagi koos olla. Tal on vaja palju isiklikku aega ja ruumi.
Sageli arvatakse, et Veevalajad mängivad raskesti kättesaadavaid, kuid tegelikult ei mängi nad mingeid mänge. Veevalaja päriselt ongi raskesti kättesaadav, sest tema tähelepanu püüdmine võtab palju aega. Tunnetest ärme parem hakka rääkimagi. Kui keegi suudab aga Veevalajale hinge minna, siis hindab Veevalaja seda inimest väga.

Mida rohkem paljastad Veevalajale oma veidraid külgi, seda suuremas vaimustuses nad on.

6. Ambur (22.11 - 21.12)

Tõenäoliselt on Ambur juba paljude petjatega kokku puutunud ja seetõttu tabab ta kaaslase halvad küljed kiirelt ära ning jätab tõenäoliselt petmisele kalduva kaasa ise maha.

Sarnaselt Veevalajale jääb inimestele sageli mulje, et nad peavad Amburit ise taga ajama. Kes soovib Amburi tähelepanu võita, peab hoopis hakkama saama millegi väga vingega. See peaks olema midagi erilist, mida Ambur pole juba sada korda näinud. Nii et tüüpiline kohting paari lilleõiega on elukogenud Amburi jaoks tõenäoliselt liiga igav.

Kuna Ambur otsib kogu aeg uusi elamusi ja tema eluvaade on pidevas muutumises, siis sündmuste- ja tunneterohke suhte algusfaas kestab Amburiga palju kauem. Ambur ei väsi kunagi üllatamast oma kaaslast.

Allikas: yourtango.com