1. Tähistage kõiki tähtpäevi. Ka kõige väiksemaid!

Tähtpäevadel on väga keeruline oma kaaslasest eemal olla. Aga võta end kokku ning saada talle alati kaart – ka kõige pisemateks sündmusteks – lihavõtted, nimepäevad, volbriöö. Nii on su kaaslasel alati midagi füüsilist, mida käes hoida ja tunda, et jagate seda päeva.

2. Lugege samaaegselt sama raamatut

Kuigi te olete teineteisest kaugel, aitab ühe ja sama raamatu lugemine tekitada tunde, justkui oleksite teineteise lähedal.

3. Ütle talle iga päev "tere hommikust" ja "head ööd" isegi, kui olete erinevates ajavööndites.

Kui annad oma partnerile märku, et ta on esimene ja viimane inimene iga päev, kellele mõtled ja keda tervitad, tekitab see temas väga erilise tunde. Ja sinu enda jaoks muutub eemalolek nii palju vähempiinavaks.

4. Informeeri teda iga päev, mis sinu maailmanurgas parasjagu toimub

Räägi talle päevakajalistest sündmustest, laste igapäevaelust ning enda jooksvatest tegevustest. See aitab tal koguaeg teie eludele kaasa elada ning kui taas kokku saate, ei tundu kõik nii kauge.

5. Mõelge välja vahvaid mänge, et aeg kiiremini mööduks

Näiteks saatke teineteisele salakoodiga sõnumeid, kus teine peab ära arvama, mis seal taga peidus on. See on vahva ja naer alati lähendab.

6. Jätke teineteisele väikseid kaarte ja armastuskirju

Näiteks peida mõned armastuskirjad ja armsad post-it lipikud ta kohvrisse ja kinga sisse. Kojujäävale partnerile võiks peita kaardikesed kohviaparaadi külge ja leivakappi. Neid on tore eemalolles leida – see toob teid taas teineteisele lähemale.

7. Austage teineteise graafikuid

Kuigi tunned oma kaaslasest tihti puudust, püüa olla mõistev tema töögraafiku suhtes. Tal ei pruugi alati olla võimalust su kõnedele ja sõnumitele vastata. Ole kannatlik.

8. Ümbritse end sõprade ja lähedastega

Ühisüritused võivad kaaslaseta kujuneda päris raskeks – näed pidudel, et kõik on oma partneritega ning sina pead olema üksi. Sageli küsitakse küsimusi, miks ta pole sinu kõrval ning kuigi selgitad viisakalt ja rahulikult, võib su sees möllata valu. Hea, kui ümbritsed end pidevalt sõpradega, kellega saad rääkida ning ei pea end koguaeg üksikuna tundma. Eriti hea, kui käid läbi mõne sarnase elukorraldusega sõbraga – nii saate oma tundeid jagada ja mõistate teineteist hästi.

9. Rääkige koos suurtest unistustest

Kui arutate partneriga tulevikuplaane, unistage suurelt. Rääkige, kuhu soovite koos reisida, milline maja teil saab tulevikus olema ning kui palju lapsi. Ärge sättige unistustele rahalisi ega reaalseid piire.

10. Ärge kunagi unustage, et te kaks olete paar, isegi kui see vahel nii ei tundu!

Isegi, kui pead pidevalt iseseisvalt toime tulema ja vahel otsuseid üksi vastu võtma. Isegi, kui pead majapidamise eest üksinda vastutama ja kogu päevatööga toime tulema, ära unusta, et olete tegelikult paar. Aruta temaga igapäevaseid asju ja kaasa teda otsustesse. Küsi tema nõu ja arvamust justnagu siis, kui ta oleks koguaeg kodus.

Allikas: huffpost.com

Jaga
Kommentaarid