1. Miilustab sinuga

Naiste ja meeste vajadused turvatunde ja hoolimise vallas on muidugi erinevad, kuid kudrutamine, teisele pai tegemine ja muu selline on kindel märk sellest, et sinu kaaslane naudib sinuga koosolemist ja tahab, et sa end ka temaga olles hästi tunneksid.

2. Ta ei tekita sulle tunnet, et oled talle “võlgu”

Nüüd, kui mehepoolne miilustamine ja silitamine on läbi, peaks olema naise kord? Alahindamata seksuaalsuse olulisust suhtes, tuleb tõdeda, et armastav mees hindab ka seda, kui kaisus olemine jääbki kaisus olemiseks. Naine ei pea tundma, et ta on iga mehepoolse kallistuse eest seksi võlgu. Intiimsus ja lähedus on palju laiemad, kui seks.

3. Hoolitseb sinu õhtusöögi eest

Naised tõesti pole sündinud kulp käes. Ja mõniord oled väsinud või haige. Sinu mees on võimeline aru saama, millal on olukord, kui sul pole tahtmist ega jaksu õhtusööki teha. Ta ei võta seda isikliku solvanguna, vaid toob ilma hädaldamata, et mitte öelda meelsasti, söögi koju või valmistab selle ise. Vastastikku teineteist toetada — see on tema jaoks loomulik. Sina ju hoolitsed tema eest ka.

4. Ta tegeleb ka ise lastega

Paljude meeste peas on veendumus, et lapsed on ema omad ja paljud naised on oma tegutsemisega seda veendumust ka süvendanud. Kuid armastav mees tunnetab hästi, millal on naisel pisut omaette olemise aega vaja ja ta tegeleb sel ajal ise lastega. Kui ta ei tee seda just tihti, siis tunneb ta end muidugi pärast lausa kangelasena, kuid sul ei võta ju tükki küljest, kui teda tema panuse eest ka kiidad.

5. Ta käitub sinuga viisakalt

Kui te alles kohtingutel käisite, siis oli ta ju kombekus ise — hoolitses sinu eest ette ja taha. Jah, vahest ongi seda nüüdseks vähemaks jäänud, kuid tema suhtumine sinusse on endiselt lugupidav. Ta ei kasuta sinu kuuldes inetuid väljendeid, avab sulle ust ja aitab mantli selga vähemalt siis, kui teatris käite. Ta ei räägi sind taga, ega ütle sulle inetusi.

6. Ta kuulab su ära

Ta teab, kui tähtis on sind kuulata. Ilma hinnanguid andmata.

7. Ta teeb sulle komplimente

Ta ütleb sulle, et oled ilus ja et teil on koos nii vahva. Et talle maitsevad sinu tehtud toidud ja et oled loonud teile ilusa kodu. Ta teeb sulle komplimente nii kahekesi olles, kui sõprade ees. Mitte liiga tihti, kuid piisavalt, et mõistad — need tulevad südamest.

8. Ta laseb sul nädalavahetustel magada

Ja äratab su hiljem kohvi ning mõnikord isegi hommikusöögiga. Ta mõistab, et emad, eriti kui neil on väikesed lapsed, vajavad tõesti iga lisaminutit puhkuseks.

9. Ta hindab sind

Ta ei heida koju saabudes ette, et sul on toad segamini, ehkki oled lastega terve päeva kodus olnud. Ta kas märkab, et oled püüdnud kogu selle segaduse sees ka korda luua, või mitte, kuid ta ei hakka sulle loengut pidama. Ta mõistab ju niigi, et see pole maagiline müstika, vaid tema oma naine, tänu kellele ilmuvad tema laialijäetud mustad riided pestud ja triigitud kujul taas kappi. Aga selle hinnaks võib olla asjaolulu, et naisel on pea kammimata ja ka veel pärastlõunal hommikumantel seljas. Kui aga lapsed kasvavad, muutub kõik taas.

10. Ta pingutab perekonna heaks

Ta ei ole see mees, kes istub diivanil ja ootab, et asjad juhtuks. Ta teeb küll kõvasti tööd, kuid ei muutu lodevaks diivanikartuliks kohe, kui koduuks tema selja taga sulgub. Ta tunneb huvi selle vastu, millest sinu päevad koosnevad, mida sa planeerid ja teeb sinuga koos plaane edaspidiseks.

11. Ta vabandab, kui ta on eksinud

Meestel on üldiselt oma sisemust raske avada, kuid sinuga olles julgeb ta seda teha. Ta teab, et kui ta tunnistab sulle oma eksimust, siis ei taba teda esimese asjana süüdistustelaviin. Aus suhtlemine ja julgus oma mõtetest rääkida on hea suhte hoidmisel väga tähtis.