1. Leia oma lastele tegevust

Et saaksite ka omavahel koos olla, leia oma lastele piisavalt tegevust, näiteks saada nad päevakeseks vanavanemate juurde või rõõmusdta last sellega, et ta võib jääda sõbra juurde ööseks või näiteks osta lastele hoopis lauamäng, mille läbimängimiseks kulub tunde. Kõik ikka selleks, et saaksite nautida ka kahekesi olemise aega!

2. Leidke ühine aeg, mis sobib mõlemale partnerile

Koos aja veetmiseks pole ilmtingimata vaja hiliseid õhtutunde. Jagatud lõunad ja hetked enne tööpäeva alustamist on täpselt sama erilised!

3. Ära alahinda diivani võlu

Lisaks sinu suhtele on ka lastele kasulik, kui nad näevad vanemaid üksteise seltskonda nautimas ja väärtustamas. See seab neile tulevikuks hea eeskuju. Peale tööpäeva diivanil oma partneri kaisus istumine, samal ajal kui lapsed iseseisvalt toimetavavad — õpivad või näiteks mängivad — on lihtne viis lähedust nautida. Ära lase lastel end segada, kui tegemist pole just hädaolukorraga.

4. Muuda üks kohting nädalas kohustuslikuks

Pane paika kindel kohtinguplaan! See töötab igal paaril erinevalt, vastavalt rahalistele võimalustele, ajale ja elukorraldusele. Ette planeeritud kohting teeb terve nädala paremaks, enne kohtingut on, mida oodata ja peale kohtingut oled laetud täis häid emotsioone.

5. Lepi partneriga kokku eesmärk suhtes lähedust hoida

Ära lenda oma partnerile liiga järsult peale. „Me ei tee mitte kunagi midagi!” pole just hea viis vestluse alustamiseks, kui eesmärgiks on läheduse suurendamine - see kõlab ju lausa etteheitena. Proovi hoopis sellist lähenemist: „Ma tahan sinuga lähedasem olla ja koos olemist nautida. Kuidas me seda teha saaks?” Arutlege, mis te mõlemad selle jaoks teha saaksite ja mille ühiselt tegemine teile enim rõõmu valmistab. Suure tõenäosusega käib abikaasa välja vahvaid ideid, millele peale sa ise vahest tulnud polekski.

Allikas: motherly

Jaga
Kommentaarid