Jäär (21.3-19.4)
Keskendu sellele, kuidas ka aeglane tempo ja väikesed hetked on mõnusad. Kui tahad teisele inimesele pühenduda ja et suhtest asja saaks, siis arvesta, et temaga koos tuleb selliseid hetki veel palju. Nii et õppige mõnusat olemist koos, ilma plaanide ja kiirustamiseta. Näiteks mõnus pikk kohvitamine ilma kindlate plaanide ja kohustusteta. Veetke pärastlõuna lihtsalt lamades ja vesteldes, minge koos tantsima, jalutage ja otsige kodulinnas uusi avastamata kohti.

Sõnn (20.4-21.5)
Lepi mõttega, et sa ei tea juba armastusest kõike. See tähendab, et ära oota kindlat inimest end kõrvale - peaasi, et ta on hea südamega ja tahab sinuga koos olla. Sa ei saa ka tema valikuid ja tundeid kontrollida, nii et ole temaga kannatlik. Kõik ei toimu alati kiiresti või kohe.

Kaksikud (22.5-21.6)
Sa ei pea kõike nii tõsiselt võtma. Püüa hetkes püsida ja keskenduda oma tundele, mitte oma mõtetele. Kui mõtted on negatiivsed või muul viisil häirivad, siis ära usu neid üldse. Küsi endalt, mida sa sisimas tahad, ja siis otsi seda. Enda vastu peab aus olema.

Vähk (22.6-22.7)
Ära alahinda oma väärtust. Ole teisele inimesele end avades ettevaatlik, aga mitte paranoiliselt - pigem sellisel määral, et mitte anda südant inimesele, kellele ainult tema ise tähtis on. Lihtsalt otsi sellist, kes ka sind väärtustab, ära püüagi kedagi parandada. Ütle välja, mida tunned, ja ära arva, et pead selle eest vabandama.

Lõvi (23.7-22.8)
Ära tee plaane, järgi kõhutunnet. Otsi loomingulisi tegevusi, et teiste loominguliste inimestega tuttavaks saada. Räägi vähem endast ja tunne rohkem huvi, mis teiste hinges toimub. Sa saad kontrollida ainult enda valikuid, mitte teiste omi - mida kiiremini selle mõttega lepid, seda mõnusam 2018. aasta sinu jaoks tuleb.

Neitsi (23.8-22.9)
Kaine mõistlik lähenemine on elus hea asi, aga ära lase sellel oma südameasju kontrollida. Võta riske, ole valmis end avama. Kui leiad muudkui oma peas uusi põhjuseid, miks ühe või teisega midagi välja ei tuleks, siis käsi ajul vait jääda. Sa oled huvitav ja tore kaaslane - ära arva, et sa raiskaksid ainult teiste aega.

Kaalud (23.9-22.10)
Tee seda, mida tahad, mitte arvad, et peaksid. Sul pole vaja kõigile kogu aeg meele järele olla. Kui viibid kellegi seltskonnas, keskendu hetkele, mitte ära mõtle teistele asjadele, mida tegema peaks, ja kohtadele, kus olema peaks. Valikuid tehes mõtle eelkõige sellele, kas see teeks sind rõõmsamaks, mitte sellele, mida teised mõtleksid.

Skorpion (23.10-22.11)
Luba endal elust rõõmu tunda. Ära püüa end kellegi teise nimel alla suruda või muuta. Jälgi ka oma negatiivseid mõtteid ja tundeid - mida rohkem neil tähelepanu on, seda vähem need sind kontrollida suudavad. Otsi kaaslasi, kellega on lõbus, ja kelle seltsis tundub elu natuke kergem kui tavaliselt.

Ambur (23.11-21.12)
Tee seekord ise esimene samm. Riskeeri. Tee teadlik otsus end avada. Kui kellegagi tekib selge side, siis ära karda, et ta tõmbub kohe tagasi, kui näeb sinu kahtlusi, nõrkusi ja hirme.

Kaljukits (22.12-20.1)
Luba endal naerda ja elu kergelt võtta. Jah, otsus kedagi armastada ja temaga lähedane olla on osaliselt ka teadlik valik, aga samas on selles palju, mida ei saa kaine mõistusega võtta. Nii et julge vabalt võtta ja naljatleda. Kui kellegi seltsis see kerge on, siis ära lase tal niisama minna.

Veevalaja (21.1-18.2)
Ava end. Ava end! Näita end nagu oled. Riski sellega, et oled haavatav. Kui enda ümber müüre ehitad, siis kaitsed sellega tegelikult ainult oma üksindust. Otsi inimesi, kelle lähedus sind heas mõttes kergelt närviliseks muudab - see tähendab, et su süda aimab temas potentsiaali.

Kalad (19.2-20.3)
Otsusta ise, mida sa tahad. Kui tahd armastust, siis otsusta, et väärid seda. Ära eelda, et just sulle pole seda antud - usu selle võimalikkusesse. Näita oma huvi teiste vastu ka ise välja, võta teiste pakutud kohtingud ja seiklused vastu. Kes seikleb, see leiab ka ootamatult toredaid hetki ja inimesi, kellest on unistanud.

Kui tahad rohkem suhete teemal lugeda, siis vaata Suhted.ee