Jäär (21.3-19.4)
Ta pakub pidevalt välja spontaanseid võimalusi midagi koos teha või seigelda, ilma ette planeerimata ja vaadates, kuhu elu viib.

Sõnn (20.4-21.5)
Ta kannab koos viibides alati hoolt, et sa end mugavalt ja mõnusalt tunneksid.

Kaksikud (22.5-21.6)
Ta on siiralt huvitatud sinu hobidest ja ka elust üldisemalt ning tahab enda omi ka sinuga jagada.

Vähk (22.6-22.7)
Ta muutub sind nähes alati märgatavalt rõõmsamaks ja tahab sind alati kaasata, kui pere või sõprade seltsis aega veedab.

Lõvi (23.7-22.8)
Ta hoopleb sinu saavutuste või lihtsalt heade omadustega teiste ees ja tuleb võimalusel alati kohale, kui pead kuidagi esinema - kõnega, etendusega, pidulikul üritusel, auhinda vastu võttes, mis iganes.

Neitsi (23.8-22.9)
Ta tahab alati isiklikult veenduda, et sa jõudsid turvaliselt kohale, olgu tegemist siis lennureisi või kasvõi lühikese autosõiduga.

Kaalud (23.9-22.10)
Ta on seltskonnas alati tähelepanu keskpunktis, aga tahab ikkagi just sinu kõrval istuda või sinu lähedal viibida.

Skorpion (23.10-22.11)
Ta tahab sind pidevalt ja igas mõeldavas olukorras kuidagi puudutada - käest kinni võtta, kätt su süles või reiel hoida, su selga masseerida, telekat vaadates lamada ja pea sulle sülle panna, mis iganes.

Ambur (23.11-21.12)
Ta on pidevalt see aktiivsem pool, kes helistab, kirjutab, ühiseid üritusi ja koosviibimisi algatab. Ja ilmselt viib sind ka esimesena oma perega kohtuma.

Kaljukits (22.12-20.1)
Ta näitab sulle oma lustakat ja mängulist poolt, kuigi teiste inimeste ees on reeglina pigem vaoshoitud ja tõsine.

Veevalaja (21.1-18.2)
Ta lülitab sind oma igapäevaellu: tahab koos aega veeta ja ka tähtsaid toimetusi teha. See on hea märk, sest Veevalaja vajab üldiselt palju oma ruumi.

Kalad (19.2-20.3)
Ta järgneb sulle lausa ebateadlikult toast tuppa, isegi, kui erinevate asjadega tegelete. Tal on vajadus kõike sinuga koos teha ja kogu aeg su füüsilist lähedust tunda.

Kui soovid rohkem suhete loomise teemal lugeda, siis vaata: Suhted.ee